Severina se oglasila na Instagramu, njena objava slama srce

Oprosti im, sine, ne znaju što čine... Ne znaju šta mi sve možemo za tih 88 sati mjesečno! Sve druge večeri mama će te zamišljati

Showbizz 29.11.19, 14:38h

Oprosti im, sine, ne znaju što čine... Ne znaju šta mi sve možemo za tih 88 sati mjesečno! Sve druge večeri mama će te zamišljati
Te čudne riječi koje postoje samo na papiru, ali ne i u stvarnosti, napisala je jedna teta koja ne zna tko smo mi i koja se igra s nama... Teta je na višem nivou igrice. Uvela je nova pravila u igricu zvanu “hrvatsko pravosuđe”, napisala je Severina

 

 

Prvi put nakon presude zagrebačke sutkinje Tee Golub, koja je odlučila da će maloljetni Aleksandar ići na starateljstvo ocu Milanu Popoviću, javila se Severina Kojić.

 

Pjevačica je na svom Instagramu objavila emocijama nabijenu objavu o slučaju, obraćajući se 7-godišnjem sinu:

 

severina

 

- Znaš sine, to su samo neki papiri koje je netko ispisao i postoje neka slova koja je netko natipkao u riječi, koja ne vrijede za nas dvoje.

 

Oduzeli su nas jedno od drugog fizički, ali to je sve što su mogli.

 

Nakon 7 i po godina sada su mi dali da te viđam 88 sati mjesečno. Hej, pa to je ipak 88 sati. Mogli su i manje, sve su mogli i sve su napravili da nas povrijede.

 

Ali, znaš šta sve mi možemo, ti i ja s 88 sati? Možemo čuda. Dali su mi da dvaput mjesečno mogu prespavati sa tobom i uspavati te.... Hej, koliko se mi možemo ispričati za te dvije večeri, oni ne mogu ni zamisliti. Sve druge večeri mama će te zamišljati. Jer ti se pretvaraš u svaku moju misao i svaka moja misao se pretvara u tebe.

 

Mogu mi te neki strani ljudi zabraniti, ali mi ne mogu zabraniti da te volim, da mislim na tebe svaku sekundu. Ovo je, sine, samo ružan san i mama obećava da ćemo se brzo probuditi.

 

Opet ćemo se mi uspavljivat svaku večer, a o tome će odlučiti “gospodin vrijeme”. Dotad, mama je uvijek uz tebe i ovo će brzo proći, sine.

 

Oprosti što ti nisam stigla ni objasniti šta se jučer dogodilo, imali smo puno važnijih stvari... Gledali smo “Toy story 4”, pa smo pekli palačinke, pa smo se igrali zoološkog... Nije bilo vremena za tugu, ni za objašnjenje... Morala sam te odvesti... Išli smo sa osmijehom.

 

Te čudne riječi koje postoje samo na papiru, ali ne i u stvarnosti, napisala je jedna teta koja ne zna tko smo mi i koja se igra s nama... Teta je na višem nivou igrice. Uvela je nova pravila u igricu zvanu “hrvatsko pravosuđe”.

 

Mi samo nismo ovo ni slutili, nismo znali pravila. To su njena pravila, njihova, ne naša.

 

Samo ti meni budi dobro i sve će biti dobro. Mama je dobro, Robyne moj, tvoj Batman te čeka.

 

I Oprosti im sine, jer stvarno ne znaju šta čine... - napisala je Severina u objavi.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI