proširili opseg opoziva

Div autoindustrije hitno povlači 230.000 automobila: Izdali upozorenje zbog velike opasnosti

Biznis Klub 23.11.19, 10:42h

Div autoindustrije hitno povlači 230.000 automobila: Izdali upozorenje zbog velike opasnosti
Cijela je akcija pokrenuta još prošle godine, a sad je, nakon što su ustanovili da je zahvaćeno još više vozila, proširili opseg opoziva

 

Div autoindustrije povlači 230.000 automobila: Izdali upozorenje zbog velike opasnosti, vlasnici vozila trebaju OVO provjeriti


Zbog opasnosti od požara bavarski automobilski div BMW će opozvati 230.000 vozila u cijelom svijetu, opremljena četverocilindričnim dizelskim motorima, prenosi HAK Revija.


Cijela je akcija pokrenuta još prošle godine, a sad je, nakon što su ustanovili da je zahvaćeno još više vozila, proširili opseg opoziva.


Problem je u sustavu recirkulacije ispušnih plinova, piše HAK. Također, prema pisanju britanskog Expressa zahvaćena je većina modela koje je BMW proizveo u 2018. godini – od serije 1 do serije 7 te SUV-ovi od X1 do X6. Svi će vlasnici vozila biti kontaktirani, a usluge saniranja bit će besplatne.


U BMW-u tvrde da je rizik od požara minimalan, a zabrinuti vlasnici mogu provjeriti je li njihov model pogođen provjerom VIN broja na službenim stranicma BMW-a.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 

Pogledajte bonus video...

 

 
 
BLIN
KOMENTARI