FOTO/ 'Sigurnost građana na prvom mjestu'

Ko će im sad pobjeći? Grad Sarajevo policiji donirao dva motocikla

Hronika 20.11.19, 17:38h

Ko će im sad pobjeći? Grad Sarajevo policiji donirao dva motocikla
Sigurnost građana je na prvom mjestu i tu ne smije biti kompromisa. Sarajevska policija ulijeva povjerenje i ima našu podršku, rekao je Skaka

 

Prva policijska uprava Stari Grad, zahvaljujući donaciji Grada Sarajeva, od danas na raspolaganju ima dva nova policijska motocikla pogodna za korištenje u najužem centru grada posebno posjećenim turističkim zonama i prilikom velikih saobraćajnih gužvi.
 

Gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka uručio je danas ključeve novih vozila načelniku Safetu Šaboviću ističući da se radi o nastavku vrlo dobre saradnje između Grada i ove Policijske uprave.

 

sabovic-sarovic-skaka

 

-    Sigurnost građana je na prvom mjestu i tu ne smije biti kompromisa. Sarajevska policija ulijeva povjerenje i ima našu podršku. Vjerujem da će ovaj naš doprinos olakšati svakodnevni posao službenicima i omogućiti bržu reakciju u slučaju potrebe – rekao je gradonačelnik Skaka.

 

policija-ks-motor

 

Primopredaji je prisustvovao i zamjenik gradonačelnika Ivica Šarić, te gradski vijećnik Reuf Hafizović.

 

sabovic-sarovic-skaka-policija-motor

 

Načelnik Šabović izrazio je zahvalnost gradonačelniku i Gradskoj upravi koja kontinuirano pomaže rad policije, posebno u pogledu nabavke opreme.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI