objavljeno kakvo mu je zdravstveno stanje

Nakon drame: Aleksandar Vučić ostaje u bolnici... Da li se nasekirao zbog žustre rasprave sa novinarima?!

Front 16.11.19, 16:34h

Nakon drame: Aleksandar Vučić ostaje u bolnici... Da li se nasekirao zbog žustre rasprave sa novinarima?!
Vučić je u petak u kasnim popodnevnim satima primljen u VMA zbog kardiovaskularnih problema, javila je u subotu Radio-televizija Srbije, pozivajući se na priopćenje iz Vučićeva ureda

 

 


Zdravstveno stanje predsjednika Srbije Aleksandra Vučića (49) je stabilno, ali je zbog predostrožnosti zadržan u Vojno-medicinskoj akademiji (VMA), potvrdila je u subotu medijima Vučićeva savjetnica Suzana Vasiljević.


Vučić je u petak u kasnim popodnevnim satima primljen u VMA zbog kardiovaskularnih problema, javila je u subotu Radio-televizija Srbije, pozivajući se na priopćenje iz Vučićeva ureda.


Predsjednik Srbije u petak je imao niz sastanaka - među ostalim i s europarlamentarcima koji su sudjelovili u drugom krugu dijaloga vlasti i oporbe o izbornim uvjetima.


U petak oko podneva Vučić je nazočio otvorenju Beogradskog parka, te bulevara Woodrowa Wilsona i Ulice Nikolaja Kravcova u okviru kompleksa Beograd na vodi.


Srbijanski je predsjednik tom prigodom održao improviziranu tiskovnu konferenciju na otvorenom, koja se u pojedinim momentima, pretvorila u žustar dijalog s novinarima, prenijela je Hina.

 

(FENA/ad)

BLIN
KOMENTARI