FOTO/ OSUMNJIČENA ZA UBISTVO NINE IVANKOVIĆA

Fatalna Sunita Hindić na štakama: Iznenada pozvana na saslušanje, stigla okružena policajcima

Hronika 13.11.19, 14:54h

Fatalna Sunita Hindić na štakama: Iznenada pozvana na saslušanje, stigla okružena policajcima
Sunita Hindić je do sada na saslušanja dolazila u invalidskim kolicima, a od juče kreće se uz pomoć štaka, s obzirom na to da su joj ljekari s jedne noge skinuli gips

 

 

Sunita Hindić (21), koja su sumnjiči za ubistvo Nine Ivankovića (55), vlasnika motela „Villa Ivanković“ u mjestu Buna kraj Mostara, dovedena je danas iz pritvorske jedinice Kaznenopopravnog zavoda (KPZ) Mostar u Tužiteljstvo HNŽ-a.


Kako saznaje Avaz, ona je u Tužiteljstvo dovedena radi dodatnog saslušanja, a ovu informaciju potvrdila je i njena odvjetnica, Nada Dalipagić.


- O detaljima ne mogu govoriti, jer je predmet u fazi istrage, a čekaju se i balistički i medicinski nalazi - kratko je kazala Dalipagić.


Sunita Hindić je do sada na saslušanja dolazila u invalidskim kolicima, a od juče kreće se uz pomoć štaka, s obzirom na to da su joj ljekari s jedne noge skinuli gips.

 

sunita-hindic


Inače, ona se teško povrijedila na dan ubistva, 4. oktobra, kada je bježeći sa mjesta zločina, navodno, skočila sa zidića motela i pri padu slomila kosti na oba stopala.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

BLIN
KOMENTARI