FOTO/ SPREMA SE SVEČANO OTVORENJE

Domaći gigant nastavlja sa širenjem: U još jednom bh. gradu otvara se veliki BINGO tržni centar, posao dobija 350 ljudi

Biznis Klub 13.11.19, 11:58h

Domaći gigant nastavlja sa širenjem: U još jednom bh. gradu otvara se veliki BINGO tržni centar, posao dobija 350 ljudi
Riječ je o savremenom tržnom centru koji se prostire na više od 30 000 kvadrata i koji zapošljava oko 350 osoba

 


Novoizgrađeni Bingo tržni centar Živinice otvorit će svoja vrata kupcima i posjetiteljima u petak, 15. novembra godine.


Riječ je o savremenom tržnom centru koji se prostire na više od 30 000 kvadrata i koji zapošljava oko 350 osoba. U centru su smješteni restoran, kuglana, igraonica te poslovni prostori sa svjetskim i domaćim brendovima i buticima.


- Živinice nismo slučajno odabrali za izgradnju ovako fascinantnog objekta. Ovo je naš način da kažemo: Hvala Živinice, jer jedna velika priča krenula je od vas. Naime, Bingo je prvi veći centar izgradio upravo ovdje. Sada je došlo vrijeme da zajedno ispišemo nove stranice priče o Bingu i Živinicama - ističe Tatjana Paunoski, rukovoditeljica službe marketinga kompanije Bingo, te poziva sve one koji se u petak zadese u Živinicama da svojim prisustvom uveličaju proslavu otvorenja TC Bingo Živinice.

 

bingo-zivinice-2


Proslava će biti prilagođena svim uzrastima, a kupce očekuje darovna igra, DJ, besplatna edukativna radionica za djecu i koncert Armina Dedića od 17:30 sati.


Proslava počinje od 12:00, a traje sve do zatvaranja centra, u 21:00 sat. Sve detalje o rasporedu dešavanja na dan otvorenja možete pronaći na Facebook i Instagram stranicama TC Bingo Živinice

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)