OBRAT NA SUĐENJU/ UHAPŠEN U BEOGRADU

Ovo je biznismen koji je u anonimnom pismu optužen da je ubio Jelenu Marjanović: Hoće li misterija biti riješena?

Hronika 07.11.19, 16:58h

Ovo je biznismen koji je u anonimnom pismu optužen da je ubio Jelenu Marjanović: Hoće li misterija biti riješena?
U Beograd je, navodno, došao da "spere ljagu sa svog imena" nakon što je u Viši sud stiglo pismo u kom ga je nepoznati autor optužio da je on ubio pjevačicu Jelenu Marjanović na nasipu u Crvenki kod Borče, i to po nalogu majke njenog supruga Zorana

 

Dragoje Milinković, koji je u anonimnomm pismu koje je stiglo u Visi sud u Beogradu označen kao ubica Jelene Marjanović, uhapšen je sinoć u Beogradu.


Kako je potvrđeno za Blic.rs, on je uhapšen po potjernici sudova iz Priboja i Kraljeva za neka krivična djela koja je počinio ranije.


Kako prenosi Tanjug, on je uhapšen zbog presude iz 2016. godine za prevaru.


U Beograd je, navodno, došao da "spere ljagu sa svog imena" nakon što je u Viši sud stiglo pismo u kom ga je nepoznati autor optužio da je on ubio pjevačicu Jelenu Marjanović na nasipu u Crvenki kod Borče, i to po nalogu majke njenog supruga Zorana, inače optuženog za ovaj svirepi zločin.


Milinković je sproveden u Kazneno popravni zavod za maloljetnike u Valjevu radi izvršenja kazne, saznaje Tanjug.


Sud je izdao nalog za njegovo hapšenje jer se Milinković nije javio na izdržžavanje zatvorske kazne od godinu dana na koju je osuđen zbog krivičnog djela prevara u produženom trajanju.


On će kaznu izdržaveti u KPZ-u za maloljetnike u Valjevu, jer je to moguće za one osuđenike koji su dobili kazne do godinu dana zatvora, a imaju prebivalište na teritoriji Višeg suda u Valjevu ili Višeg suda u Užicu.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

BLIN
KOMENTARI