Šok u Sudu/ 'MOGU SVE DA PRIZNAM'

Užas kod Marića u emisiji: U program se javio biznismen za koga mediji u Srbiji pišu da je ubio pjevačicu Jelenu Marjanović!

Hronika 06.11.19, 13:05h

Užas kod Marića u emisiji: U program se javio biznismen za koga mediji u Srbiji pišu da je ubio pjevačicu Jelenu Marjanović!
Mediji u Srbiji bruje o tome kako je tokom jučerašnjeg ročišta na Višem sudu u Beogradu i saslušavanja Zorana Marjanovića, optuženog za ubistvo supruge, stiglo anonimno pismo, u kome se navodi da je (izvjesni) Dragoje Milinković, biznismen iz Priboja, ubio pjevačicu Granda Jelenu Krsmanović Marjanović, ali po nalogu njene svekrve Zorice Marjanović

 


Jutros tokom emisije "Jutarnji program" na TV Happy uslijedilo je šokantno uključenje iz dijaspore. U program se uživo uključio Dragoje Milinković, biznismen koji se dovodi u vezu sa ubistvom pjevačice Jelene Marjanović!


- Mogu da dođem na poligraf i da priznam sve. Nije problem, ali trenutno sam u inostranstvu i radim. Čim bude prilike doći ću u Srbiju i na poligrafu otkriti sve - rekao je Milinković prilikom uključenja u jutarnji program televizije Happy, koji vodi Milomir Marić, piše Alo.rs.


Inače, mediji u Srbiji bruje o tome kako je tokom jučerašnjeg ročišta na Višem sudu u Beogradu i saslušavanja Zorana Marjanovića, optuženog za ubistvo supruge, stiglo anonimno pismo, u kome se navodi da je (izvjesni) Dragoje Milinković, biznismen iz Priboja, ubio pjevačicu Granda Jelenu Krsmanović Marjanović, ali po nalogu njene svekrve Zorice Marjanović.


Šta sve krije anonimno pismo čitajte OVDJE!

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI