BILI SU I DOBRI PRIJATELJI

Puklo nakon 12 godina: Stilista prekinuo svaku dalju saradnju sa Severinom, otkrio i zašto...

Showbizz 06.11.19, 09:39h

Puklo nakon 12 godina: Stilista prekinuo svaku dalju saradnju sa Severinom, otkrio i zašto...
Severina i Trbović osim suradnika bili su i dobri prijatelji - on je bio gost na njenim rođendanima, a kao jedan od njenih najbližih suradnika bio je i gost tijekom njenog gostovanja u showu Dalibora Petka

 


Severina i njen dugogodišnji stilist Petar Trbović prekinuli su suradnju. Petar je to potvrdio za Index.


- Sa Severinom sam na obostrano zadovoljstvo radio kao njen stilist čak 12 godina, što je bila za estradni svijet neobično dugoročna i uspješna suradnja. U posljednje vrijeme, međutim, donošenje poslovnih odluka preuzeli su ljudi s kojima nisam uspio pronaći zajednički jezik te je do prekida suradnje došlo za vrijeme planiranja turneje 'The Magic Tour' za koju sam trebao raditi kostimografiju, ali sam se, što privatno, što poslovno, iz spomenutih razloga odlučio povući i prekinuti svaku daljnju suradnju - rekao je Trbović.


- Kako me često nazivaju najboljim stilistom, ne samo u Hrvatskoj već i u cijeloj regiji, za mene to podrazumijeva, osim kreativnosti, i visoku razinu profesionalnosti i privatnosti na kojoj sam uvijek inzistirao pa je zato ovo sve što ću na ovu temu reći za medije. Veselim se novim suradnjama i projektima, a Severini želim i dalje puno poslovnog uspjeha i još više privatne sreće - naglasio je.


Severina i Trbović osim suradnika bili su i dobri prijatelji - on je bio gost na njenim rođendanima, a kao jedan od njenih najbližih suradnika bio je i gost tijekom njenog gostovanja u showu Dalibora Petka.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI