foto/ ljubav cvjeta

Jelena Veljača objavila prvi selfie s dečkom kojeg je dosad skrivala od javnosti

Showbizz 02.11.19, 12:32h

Jelena Veljača objavila prvi selfie s dečkom kojeg je dosad skrivala od javnosti
Međutim, onda se neko vrijeme nisu mogli vidjeti zajedno u javnosti zbog čega su krenula šuškanja o prekidu

 

IAKO SU svoju vezu od samih početaka držali dalje od očiju javnosti, Jelena Veljača jednom je fotografijom potvrdila da u odnosu nje i direktora prodaje RTL-a Ivana Gale i dalje cvjetaju ruže - piše Index

 

Veljača je prvi put na Instagramu objavila njihov selfie te dečku uputila lijepe riječi povodom rođendana. "TBT na onaj dan kad smo nosili skoro iste košulje bez drugog razloga osim telepatije. Sretan rođendan ovom tipu koji čini da život izgleda kao šetnja parkom. Nisam znala da ih rade takve", poručila je Jelena u opisu fotografije uz prikladne emotikone.


"Sretan rođendan dečku", poručili su Ivanu i njeni pratitelji, a s rođendanskim željama javila se i Iva Radić, poznatija kao Balaban.

 

jelena-veljaca-ivan-gale

 

O njenoj vezi počelo se nagađati početkom godine, nakon što je glumica objavila fotku s proslave Božića na kojoj, uz nju i njenog bivšeg muža Dražena Čučeka, pozira i Gale. Da se razvodi od Čučeka, objavila je četiri mjeseca ranije.

 

Međutim, onda se neko vrijeme nisu mogli vidjeti zajedno u javnosti zbog čega su krenula šuškanja o prekidu. No njih su dvoje i tad ostali vjerni svojoj odluci da privatni život zadrže za sebe pa šuškanja nisu komentirali. Da su još uvijek zajedno potvrdili su zajedničkim pojavljivanjem na jednom glazbenom festivalu u Zagrebu u lipnju ove godine.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI