Iz Vlade KS potvrđeno

Vera Arnautović imenovana za direktoricu preduzeća KJKP 'Rad'

Hronika 01.11.19, 17:09h

Vera Arnautović imenovana za direktoricu preduzeća KJKP 'Rad'
Osim nje, na konkurs za poziciju direktora koji je bio raspisan 5.oktobra 2019. godine bio je prijavljen i Haris Kukavica, jedan od izvršnih direktora ovog preduzeća

 

Nakon provedene konkursne procedure, Nadzorni odbor Kantonalnog javnog komunalnog preduzeća “RAD” imenovao je danas Veru Arnautović za direktoricu ovog preduzeća.
Vera Arnautović, diplomirana pravnica i dosadašnji vršilac dužnosti direktorice KJKP "RAD" imenovana je na mandat od četiri godine, saopšteno je iz Vlade KS.


Osim nje, na konkurs za poziciju direktora koji je bio raspisan 5.oktobra 2019. godine bio je prijavljen i Haris Kukavica, jedan od izvršnih direktora ovog preduzeća.


Kako navode iz Komisije za provođenje Javnog oglasa za izbor i imenovanje direktora, "Vera Arnautović je ubjedljivu prednost ostvarila na osnovu iznesenih parametara o stanju u preduzeću, detekciji problema, načinima i modalitetima otklanjanja istih, te budućim koracima koji će se poduzeti, s ciljem unapređenja poslovanja gdje se u prethodnom periodu svjedočilo pozitivnim promjenama od njenog dolaska na mjesto vršioca dužnosti ovog preduzeća”.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI