NAKON VARNICA SA JELENOM VELJAČOM

Stanković se ponovo oglasio: 'Ti nisi žena... Ti si veliko bijelo đubre, a priča se i da si Srbin... Siluješ! Mrš zlostavljaču!'

Mediji 27.10.19, 12:15h

Stanković se ponovo oglasio: 'Ti nisi žena... Ti si veliko bijelo đubre, a priča se i da si Srbin... Siluješ! Mrš zlostavljaču!'
- Gošća i ja se nismo osobno sukobili, sučelili smo stajališta , a to se događa u svakoj Nu2 - pojasnio je Stanković, ali se strasti hrvatske javnosti ni nakon šest dana nisu stišale pa se HRT-ovac ponovno oglasio na društvenim mrežama

 


Nakon žestokog prošlosedmičnog verbalnog okršaja između Aleksandra Stankovića i njegove gošće Jelene Veljače u emisiji 'Nedjeljom u 2', drama koja je potom izbila u javnosti očito ne jenjava. Dio gledatelja stao je na stranu voditelja, ali mnogi nisu te su ga, između ostalog, prozvali i ženomrzcem.


On se već sutradan oglasio o svemu uz objašnjenje da s Veljačom nije u nikakvoj svađi. 


- Gošća i ja se nismo osobno sukobili, sučelili smo stajališta , a to se događa u svakoj Nu2 - pojasnio je Stanković, ali se strasti hrvatske javnosti ni nakon šest dana nisu stišale pa se HRT-ovac ponovno oglasio na društvenim mrežama.


"Siluješ silovane! Prebijenim, preživjelim, na ranu sol. Netko će se ubiti zbog tebe. Nosiš ih na duši, znaš…
Dva puta sam zbog toga bio na sudu. Ponižavanje žrtava , ili ih nešto rečeno u emisiji uznemirava. Optužbe su odbačene. Radilo se o ratu.


Zatim je 8 bijelih ratnika posjetilo tadašnjeg ravnatelja firme sa zahtjevom za otkaz uz argument ponižavanje žrtava rata i rata.
I tako …ponavlja se. Zadnji put prije dvije godine. „možeš li se staviti u poziciju onih koji gledajući tvoju ružnu facu iznova proživljavaju traumu? Naravno da ne možeš jer si nedodirljiv, jer te netko štiti, jer ti nitko nije ubijen, silovan i zatrpan zemljom.
Firma se u dnevniku ogradila. Ja sam šutio.


Do nedjelje. A onda se ponovilo. Bez branitelja došli su aktivisti, psiholozi.
Dodatno viktimiziraš žrtve, neosjetljiv za patnje drugih, štitiš nasilnika, silovane pate, zbog tebe, ispričaj se…
Đakić is again, Đakić s on the road again.


Zbog pitanja zašto glumica ne izađe lošeg filma? Zašto trpi nasilje? Zbog sugestije , prijavi stoku! E zbog toga si u rangu silovatelja. Zbog toga ćemo otvoreno huškati, danima. Vruć metal na čelo , a sve uz diplomu koja dozvoljava da ti kažemo. Pljuješ žene! Sigurno i tučeš, zavlačiš ruku. daleko. Nać će se već neka…nigdje nisi siguran.
Nema veze što nikad nisi pomislio, kamoli izrekao.
Zlostavljaš !


Kad žena kaže ne to znači ne, kad ti kažeš ne to znači da.
Ali ljudi...
Ništa ljudi. Mi smo diploma. Sama. Mi znamo da mrziš žene koje nose minice i pravdaš ološ.
Nema veze što godinama sviraš melodiju o manjima, povređenima …otkrio si se konačno, skinuo masku.
Nema veze , ništa više nema veze.
Ni kad spominju djecu?
Jebiga prijavi
A šta ako nisam spreman?
Ti nisi žena. Ti moraš biti spreman. Ti si veliko bijelo đubre, a priča se da si i Srbin. Moćan.
Mrš zlostavljaču!


Eto tako sam se upisao u fašiste", napisao je Stanković na svom Facebook profilu.

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

BLIN
KOMENTARI