zagarantovan vrhunski užitak

Vruće poze za neviđenu ekstazu u krevetu: Ne stidite se, isprobajte užitak o kakvom ste sanjali!

DEPO PLUS 26.10.19, 15:52h

Vruće poze za neviđenu ekstazu u krevetu: Ne stidite se, isprobajte užitak o kakvom ste sanjali!
Ove poze promijenit će dinamiku u spavaćoj sobi i poboljšati svačiji ljubavni život u spavaćoj sobim, pogotovo kod onih koji su dugo u vezi

 

Jedna od mnogobrojnih prednosti dugotrajnih veza jest činjenica da ste prošli onu gadnu fazu nelagode u krevetu i bez imalo srama spremni ste isprobati nove stvari.

 

Ove poze promijenit će dinamiku u spavaćoj sobi  i poboljšati svačiji ljubavni život u spavaćoj sobim, pogotovo kod onih koji su dugo u vezi. Neke su vrlo jednostavne, dok se za neke treba potruditi, a cijeli popis sastavio je Cosmopolitan

 

"L" za veliki lajk!

 

Legnite na bok i podignite slobodnu nogu tako da vam tijelo poprimi oblik slova „L“. Vaš partner mora biti na koljenima držeći jednom rukom vašu slobodnu nogu, a bedrima neka obuhvati donju. Ako nste dovoljno gipki namjestite slobodnu nogu kako god vam odgovara.


Most poza

 

Položaj mosta odlična je vježba u jogi za jačanje mišića stražnjice i trbušnjake, a u krevetu će vam pomoći da se postavite u položaj idealan za intenzivniji osjećaj tijekom unutrašnje stimulacije. Znate što treba: legnite na leđa, oslonite se na dlanove i potom uzdignite bokove u ravninu s ramenima. 


Stražnja strana

 

Partnerove noge neka budu s vanjske strane vaših – tako će vam biti još bliže i penetracija će biti intenzivnija. Još jedna poza sa stražnje strane: Osovite se na noge i spustite u čučanj taman toliko da partner može penetrirati u vas. Kad su čučnjevi u pitanju ne očekujte romantiku i ljepotu – ovo je poza za koju se treba malo potruditi.

 

Pogled u oči


Za romantične dušice evo poze koja vam omogućuje da zaljubljeno gledate partnera i lakšim putem dođete do orgazma. Partner neka sjedne na krevet i osloni se na ruke, a vi mu sjedite u krilo tako da samo klizne u vas. Koljena „objesite“ na njegova ramena i uskladite ritam koji odgovara i jednom i drugom. Treba malo vremena da se smjestite u ovaj položaj, ali vjerujte da vrijedi truda. 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI