PANIKA NA JADRANU, SVI NA NOGAMA

Velika pljačka ispred aerodroma, ukradeno blizu 200.000 KM: To je cjelokupna vikend zarada, lopovi znali sve detalje!

Hronika 21.10.19, 11:13h

Velika pljačka ispred aerodroma, ukradeno blizu 200.000 KM: To je cjelokupna vikend zarada, lopovi znali sve detalje!
Neslužbeno se doznaje da je riječ o vikend zaradi Zračne luke Dubrovnik koji je odnio netko dobro upoznat s detaljima prijenosa novca za potrebe aerodroma

 

 

 

 

Jutros oko 7.40 sati na platou Zračne luke Dubrovnik dogodila se pljačka novca u kojoj su, kako piše Dubrovački vjesnik, sudjelovala, prema prvim poznatim podacima, dvojica muškaraca na motociklu.


Kako je potvrđeno u PU dubrovačko-neretvanskoj, pljačkaši su oteli novac i motociklom se udaljili u nepoznatom smjeru, a potraga za njima i otetim plijenom intenzivno traje, kao i utvrđivanje svih ostalih za istragu relevantnih podataka.


Neslužbeno se doznaje da je riječ o vikend utršku Zračne luke Dubrovnik koji je odnio netko dobro upoznat s detaljima prijenosa novca za potrebe aerodroma.


Dubrovački dnevnik doznaje kako se radi o novcu iz aerodromskog Duty free shopa te da je ukradeno 100.000 eura keša. Na ovom slučaju, kako doznaju, rade gotovo svi policajci Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.


Motociklisti su evidentno točno znali kad će se kombi u pratnji zaštitara pojaviti ispred upravne zgrade dubrovačkog aerodroma, te su ga presreli prije nego je odnio novac prema Dubrovniku, najvjerojatnije do FINA-e.


Istraga je u tijeku.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI