SVE SE LOMI PREKO MALIŠANA

Severina uhvaćena u laži: Poslala Igora po dijete, a onda došla da uzme torbu! Šta kaže Milan o zlostavljanju u školi?

Showbizz 18.10.19, 12:54h

Severina uhvaćena u laži: Poslala Igora po dijete, a onda došla da uzme torbu! Šta kaže Milan o zlostavljanju u školi?
- Igor Kojić je isprovocirao taj incident svojim nasilnim i neprimjerenim ponašanjem, zbog čega je škola zvala policiju - tvrdi nakon svega Milan Popović

 

 

Hrvatska pjevačica Severina Kojić pokazala je da su joj lični interesi bitniji od sina Aleksandra Popovića, kojeg ima sa biznismenom Milanom Popovićem. Naime, Severina je poslala supruga Igora Kojića da preuzme dijete iz škole koju mališan pohađa u Zagrebu, a kako maloljetno lice iz ustanove ne smije da preuzme niko sem roditelja, nastao je problem.


Iako je Severina hitno sazvala konferenciju za štampu kako bi opet sebe predstavila kao žrtvu i kao majku čije dijete pati zbog zakona, to jest oca kojeg vječito krivi, ono što je zaboravila da pomene jeste da se ipak pojavila u školi iako je rekla da zbog povrede nije bila u mogućnosti da dođe, piše Kurir.


Međutim, navodi izvora govore suprotno jer se oko 16.40 pojavila u školi kako bi preuzela torbu koju je Aleksandar zaboravio. Svojim navodima je sama sebe demantovala.

 
- Jedina sam majka koja ne može biti bolesna. Naime, ja sam im poslala i izvinjenje jer sam imala malu tjelesnu povredu na plesnoj probi, i tako dalje. Do danas me iz te škole niko nije nazvao, dijete ne želi da ide u školu jer je doživjelo veliku traumu. Mislio je da će sve vrijeme biti zatvoren u školi - rekla je pjevačica na pres-konferenciji.


Nakon što je Severina optužila školu koju pohađa pjevačicin sin Aleksandar za zlostavljanje djeteta, bivši suprug Milan Popović progovorio je i tim optužbama i o incidentu o kojem je Severina govorila.

 
- Igor Kojić je isprovocirao taj incident svojim nasilnim i neprimjerenim ponašanjem, zbog čega je škola zvala policiju - rekao je Popović za Jutarnji.


- Mogu vam reći da sam se čuo s djetetom u tom trenutku i tu nema riječi o bilo kakvom zlostavljanju. Incident je isprovociran da se napravi senzacija. Isprovociran je iz dva razloga - prvi je da se napravi senzacija kako bi se pažnja javnosti usmjerila na Severinu zbog promocije njene nove turneje, a drugi je taj što smo trenutno u očekivanju veoma bitne presude u jednom od postupaka koje vodimo. Kao i nekoliko puta dosad, u iščekivanju bitne presude sa Severinine strane je bilo ovakvih javnih istupa u kojima ona proziva institucije te time vrši pritisak u nadi da će to na neki način pomoći konačnoj presudi u postupku - smatra Popović i dodaje da je u pitanju pokušaj zastrašivanja.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI