Pucaju tikve u Našoj stranci

Marjanović objasnio ostavku: Diskutovat ćemo o neispunjenim obećanjima iz kampanje i nagrađivanju poslušnih

Front 15.10.19, 12:37h

Marjanović objasnio ostavku: Diskutovat ćemo o neispunjenim obećanjima iz kampanje i nagrađivanju poslušnih
Marjanović je kazao da će biti prilike da se dostojanstveno i civilizirano prodiskutiraju mnoge stvari koje su se dešavale u posljednjih više od godinu dana

 

Donedavni član Predsjedništva Naše stranke Damir Marjanović, koji se sa te pozicije povukao prije nekoliko dana, tim se povodom oglasio na društvenim mrežama.

 

Marjanović je kazao da će biti prilike da se dostojanstveno i civilizirano prodiskutiraju mnoge stvari koje su se dešavale u posljednjih više od godinu dana.

 

- Od neispunjenih obaveza iz predizborne kampanje, izrečenih neistina tokom unutarstranačkih izbora, nepoštivanja smjernica ranijeg Predsjedništva u različitim pregovorima, kažnjavanja neposlušnih, nagrađivanja poslušnih i još mnogo toga – napisao je Marjanović stavke koje ocjenjuje kao sporne u radu stranačkog rukovodstva, predvođenog predsjednikom Naše stranke Predragom Kojovićem.

 

Iskoristio je Marjanović priliku da, kako je kazao, podsjeti pojedince da nije bio samo dvije sedmice u Predsjedništvu, kako se da naslutiti iz nekih izjava, nego dovoljno dugo da bih imao itekako dobar razlog za svoj čin.

 

Kompletan status pročitajte u nastavku.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI