15 godina od osnivanja

Najveća bh. smotra vina i vinske umjetnosti: Ne propustite Sarajevo Wine Weekend i gala party u klubu Coloseum

Biznis Klub 15.10.19, 12:03h

Najveća bh. smotra vina i vinske umjetnosti: Ne propustite Sarajevo Wine Weekend i gala party u klubu Coloseum
Sarajevo Wine Weekend festival će, sada već tradicionalno, biti zaključen najboljim party-em u gradu

 


Sarajevo Wine Weekend ove godine slavi 15. godišnjicu od osnivanja.

 

Za 15 godina smo prešli put od male i lokalne manifestacije u organizaciji grupe entuzijasta do najveće bh. smotre vina i vinske umjetnosti, i jednog od najvažnijih događanja ovog tipa
u regionu. Rasli smo zajedno sa svojom publikom, što je privilegija rijetkih, i na to smo ponosni- poručili su povodom ovog događaja organizatori. 


U svim godinama koje su prethodile smo imali srdačnu podršku medija, na čemu smo iznimno zahvalni. Uz Vašu pomoć smo stigli do ovog rođendana i glas o nama se pronio daleko. 


Press konferencija povodom otvaranja jubilarnog, 15. Sarajevo Wine Weekenda će se održati 17.10.2019. u 11 sati u Domu Oružanih snaga BiH (Dom Armije).


A u okviru ove manifestacije, ne propustite ni »Sarajevo Wine Weekend« after party u Coloseum Clubu.

 

Naime, zabavan oktobarski program u Coloseum  Clubu nastavlja se i ovoga vikenda. Sarajevo Wine Weekend festival će, sada već tradicionalno, biti zaključen najboljim party-em u gradu.

 

Posjetioci će imati priliku uživati u velikom izboru najboljih vina, a za dobru muziku će se ovoga puta pobrinuti Betty Boom Band & DJ Nixon, što garantuje sjajnu atmosferu. Priuštite sebi nezaboravan provod uz vrhunsku zabavu, ples i dobro raspoloženje.

 

Sarajevo Wine Weekend after party će biti održan u subotu, 19. oktobra s početkom u 23 sata, a ulaz je, kao i prethodnih godina, potpuno besplatan.

 

Dobro došli.

 

Za više informacija kontaktirajte nas na broj telefona 033/250-860.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI