prognoza za bih

Vrijeme narednih dana: Počela sezona grijanja, sve je hladnije... Evo koje temperature predviđaju meteorolozi

Hronika 05.10.19, 09:18h

Vrijeme narednih dana: Počela sezona grijanja, sve je hladnije... Evo koje temperature predviđaju meteorolozi
Jutarnja temperatura zraka većinom između 4 i 10, na jugu zemlje do 12, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 11 i 17, na jugu zemlje od 19 do 23 stupnja

 

Federalni hidromoeteorološki zavod donosi vremensku prognozu za BiH u narednim danima. Doznajte što vas čeka.

 

Nedjelja: u Bosni i Hercegovini malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Krajem dana, postupno povećanje oblačnosti.

 

Jutarnja temperatura zraka većinom između 4 i 10, na jugu zemlje do 12, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 11 i 17, na jugu zemlje od 19 do 23 stupnja.

 

Ponedjeljak: u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana, u zapadnim i sjeverozapadnim područjima sa slabom kišom. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera.

 

Jutarnja temperatura zraka većinom između 4 i 10, na jugu zemlje i do 12, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 12 i 17, na jugu zemlje od 17 do 23 stupnja.


Utorak: u Bosni i Hercegovini malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost.

 

Jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 8, na jugu zemlje i do 12, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 10 i 16, na jugu zemlje od 17 do 23 stupnja.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 

BLIN
KOMENTARI