Poznata rukometašica prošla agoniju zbog kredita u francima

Ceca Kitić progovorila o ulasku u 'Zadrugu': Nemam čega da se stidim, ovakva ponuda se ne odbija!

Showbizz 28.09.19, 20:28h

Ceca Kitić progovorila o ulasku u 'Zadrugu': Nemam čega da se stidim, ovakva ponuda se ne odbija!
Ceca je neko vrijeme bila u velikom problemu zbog kredita koji je podigla u švajcarskim francima. Njoj su pokušali da uzmu stan, a pored toga saznala je da joj je zdravlje ugroženo i da joj je zbog stresa proradila štitna žlijezda

 

Proslavljena rukometašica Svetlana Ceca Kitić navodno je spremna za rijaliti jer je dobila "ponudu koja se ne odbija" - cifru ne može ni da otkrije! To je glavni razlog zašto se odlučila na ovakav korak, ističući da nema čega da se stidi i da zasigurno neće obrukati djecu svojim učešćem u "Zadruzi 3".

 

"Oni su mene zvali... moram da budem iskrena, pravi razlog su pare. Dobila sam ponudu koja se ne odbija, ne mogu reći cifru, ali sam sigurna da bi svako na mom mjestu prihvatio to. Sigurno neću obrukati moju djecu, biću šta jesam. Znam da ti rijalitiji izvlače najgore iz čovjeka, ali ni ono najgore u meni nije toliko drastično. Nemam ničega čega bih se stidjela, uradila sam neke pogrešne stvari kao i svi" , izjavila je Ceca.

 

"Imam cilj, to je novac koji će mi riješiti sve što imam da uradim. U januaru mi je godišnjica braka mami i tati pa planiram da im priuštim neki lijep poklon. Častiću i sebe, jer mi je auto slupan, kupiću drugi. Imam cilj, imam neko ime i prezime, možda stvorim neki autoritet među mlađima. Ne znam ih isto, ali sam sigurna u sebe, uvijek sam putovala i bila u kolektivu. Sigurna sam da neću raditi ništa što bi me koštalo, jer sam na težak način stvorila ime i prezime" , tvrdi ona.

 

Podsjetimo, Ceca je neko vrijeme bila u velikom problemu zbog kredita koji je podigla u švajcarskim francima. Njoj su pokušali da uzmu stan, a pored toga saznala je da joj je zdravlje ugroženo i da joj je zbog stresa proradila štitna žlijezda.

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI