Jedna od žrtava seksualnog predatora

Milijarder pedofil imao je 'jugoslovensku robinju', kupio je od roditelja

Hronika 26.09.19, 10:41h

Milijarder pedofil imao je 'jugoslovensku robinju', kupio je od roditelja
Epstein ju je kupio od njene porodice u Jugoslaviji. Hvalio se da ju je doveo u Sjedinjene Američke Države da bude njegova jugoslovenska seksualna robinja, napisao je detektiv Joseph Recarey u svom izvještaju nakon razgovora sa žrtvom

 


Jeffreyja Epsteina, milijardera koji se u augustu ubio u ćeliji, u zatvoru u Palm Springsu je posjećivala tada maloljetna Nadia Marcinkova. Marcinkova, čije je ime u zatvorskom registru zavedeno kao Nadia Markorkona. Nadia je jedna je od žrtava seksualnog predatora Epsteina koji ju je silovao i podvodio kada joj je bilo 16, odnosno 17 godina.

 

Mediji navode da je Nadia u Ameriku došla s 15 godina, a priču o njenoj sudbini ispričala je druga žrtva milijardera koja tvrdi da ih je Epstein obje maltretirao, silovao i podvodio, a vrlo često su morale imati seksualne odnose dok ih je on gledao.

 

Iako je rođena u tadašnjoj Čehoslovačkoj, Epstein je Nadiu zvao "jugoslovenska robinja".

 

"Epstein ju je kupio od njene porodice u Jugoslaviji. Hvalio se da ju je doveo u Sjedinjene Američke Države da bude njegova jugoslovenska seksualna robinja", napisao je detektiv Joseph Recarey u svom izvještaju nakon razgovora sa žrtvom.

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI