TRADICIJA KOJA SE PREPOZNAJE

Akademija Šabić nudi sve na jednom mjestu: Stručno obrazovanje frizera po svjetskim standardima

Biznis Klub 23.09.19, 11:05h

Akademija Šabić nudi sve na jednom mjestu: Stručno obrazovanje frizera po svjetskim standardima
Akademija Šabić je uspješno izvela veliki broj generacija učenika, koji se svojim savremenim i stručnim znanjima ističu u svakoj sredini

 

 

Akademija Šabić iz Sarajeva razvila je programe za stručno obrazovanje frizera po svjetskim standardima, koja uključuje sljedeće:  

 

Osnovna obuka za žene i muškarce (mix) postepeno uvodi učesnike u sve oblasti frizerskog posla. Devet mjeseci osnovne obuke pruža kompletno znanje potrebno za samostalno obavljanje frizerske djelatnosti. Devetomjesečna obuka u Akademiji Šabić je verifikovana i priznaje se kvalifikacija frizer po zakonu obrazovanju odraslih osoba od nadležnog Ministarstva za obrazovanje nauku i mlade KS.


Kursevi usavršavanja u različitim oblastima pravi su izbor za frizere koji žele da profesionalno napreduju i podignu svoja znanja na viši nivo. U zavisnosti od želja i ambicija zainteresovanih frizera kursevi usavršavanja traju uz dogovor sa polaznicima, ili individualno uz optimalan vremenski rok.


Učesnici Akademije Šabić rade isključivo sa vrhunskim profesionalnim preparatima. Značajni dio obuke je koloring. U ovom djelu učenici savladaju znanja o upotrebi nijansera, o bojama, hidrogenu i nauče kako da dobiju tačno onu boju koju mušterija traži, a da pri tome ne oštete kosu.


Obuka se odvija u profesionalno opremljenom prostoru Akademije Šabić. Svaki polaznik ima svoje radno mjesto. Učenici svakodnevno rade na lutkama i na živim modelima. Prijepodnevna i popodnevna smjena traju po četiri sata.


Instruktori (stručni tim) Akademije Šabić su veoma posvećeni učenicima. Njihov cilj je da omoguće da svaki učenik u prijatnoj i stimulativnoj radnoj atmosferi nauči da stručno i kvalitetno radi frizerski posao. Instruktori Akademije Šabić su učenicima uzor poslovnosti i lijepog ponašanja.


Šabić Akademija njeguje stalno unapređenje svojih obrazovnih programa i svojih zaposlenih. Instruktori redovno učestvuju na seminarima i treninzima u svjetskim centrima mode (Pariz, London, Milano) i svojim učenicima donose najsvježija znanja o modnim trendovima. Akademija Šabić je uspješno izvela veliki broj generacija učenika, koji se svojim savremenim i stručnim znanjima ističu u svakoj sredini.


Više informacija možete dobiti na tel. br. +38733557020 (Sarajevo, Radićeva 4d), e-mail; [email protected] ili na Facebook stranici Saloni M Šabić.

 

sabic-charlotte

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI