foto/ širenje trgovačke mreže u bih

Otvoren hipermarket Robot u Hadžićima: Evo čime sve raspolaže veliki prostor na površini od 3000 metara kvadratnih

Biznis Klub 06.09.19, 18:28h

Otvoren hipermarket Robot u Hadžićima: Evo čime sve raspolaže veliki prostor na površini od 3000 metara kvadratnih
Ovo je ujedno 30-ti prodajni centar kompanije Robot, čime je Robot postao još konkurentniji na tržištu, a kupcima nudi širok izbor kvalitetnih proizvoda, domaćih proizvođača po najpovoljnijim cijenama

 

Domaći trgovački lanac Robot velikom brzinom nastavlja sa širenjem svoje trgovačke mreže na području Bosne i Hercegovine. Kako je ranije najavljeno u narednom periodu bit će otvoreno još pet do šest novih poslovnica, što će itekako obradovati sve ljubitelje dobre kupovine i niskih cijena.

 

„Veoma nas raduje što smo svoja vrata otvorili dragim kupcima, ovaj put u Hadžićima u objektu površine oko 3 000 m2. Zadovoljstvo nam je što ćemo realizacijom ovog projekta dati potporu razvoju ekonomije na ovom području. Na posao dolazi 60 novih radnika, što direktno utiče na smanjenje nezaposlenosti kako na lokalnom tako i na državnom nivou. Bogat asortiman za sve uzraste i potrebe, svakako će olakšati građanima kupovinu, a uz niske cijene to će zasigurno biti poseban doživljaj kupovine.  Sa našim kupcima gradimo prijateljski odnos i zato oni već znaju,da ćemo im ponuditi najveći izbor roba uz najbolje cijene i uslugu.“ – saopšteno je iz marketing službe kompanije Robot.

 

Ovo je ujedno 30-ti prodajni centar kompanije Robot, čime je Robot postao još konkurentniji na tržištu, a kupcima nudi širok izbor kvalitetnih proizvoda, domaćih proizvođača po najpovoljnijim cijenama.

 

robot-3-jpg

 

 „Tokom trodnevnog druženja, za sve posjetitelje organizovali smo kao i uvijek veliki broj aktivnosti i iznenađenja, poklone, promocije, te zabavu za najmlađe. Sigurni smo da su svi uživali, stoga pozitivnu atmosferu koju imamo danas, zadržati ćemo i dalje, i kao i do sada činit ćemo sve da u ovom, ali i u svim centrima Robot, ispunimo očekivanja naših kupaca.

robot-1-jpg

 

Ispred tržnog centra Robot uručena je novčana donacija u iznosu od 5 000 KM osobama sa teškim imovinskim stanjem sa područja Hadžića, a prema prijedlogu načelnika općine Hadžići,Hamde Ejubovića. Ovom prilikom pozivamo sve građane da nas posjete već danas i uvjere se da je Robot mjesto najbolje kupovine“, naveli su iz marketing službe kompanije Robot.

 

Promotivni sadržaj

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 

 

BLIN
KOMENTARI