21. i 22. septembra u hotelu Hills

Čak preko 100 brendova: Prvi sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa BeautiFUL 2019 uskoro u Sarajevu!

Biznis Klub 27.08.19, 16:24h

Čak preko 100 brendova: Prvi sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa BeautiFUL 2019 uskoro u Sarajevu!
Bogat program sajma će okupiti industrijske stručnjake i omogućiti da se održe neke od najboljih edukacija

 

Prvi Sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa BeautiFUL 2019 bit će održan 21. i 22.09.2019. godine u Hotelu Hills, u Sarajevu. 


Na sajmu će se predstaviti preko 100 brendova, a isti će biti izložbeno- prodajnog karaktera, te vas očekuju i sajamski popusti, kao i posebne ponude u toku sajma. 


Zlatni sponzor je cm-cosmetic market, dok su srebreni sponzori: Biologique  Recherche, Brill Cosmetix, Magnetic Nails, te Frizerland. U saradnji sa vodećim akterima u ovoj industriji, analizirat će se teme kao što su: novi trendovi, tehnološki razvoj, savjeti za razvoj biznisa, te edukacije za unaprijeđenje poslovanja.


Bogat program sajma će okupiti industrijske stručnjake i omogućiti da se održe neke od najboljih edukacija. Tako će se u sklopu sajma prvi put u Sarajevu predstaviti najprestižniji make-up artist u regionu, Dušan Lazić Laza, kao i svjetski poznata akademija Tony&Guy, a svi polaznici će dobiti certifikat o učešću. Bit će održano i amatersko takmičenje frizera, koje je namjenjeno za studente škola ljepote i frizerskih škola.


Pored navedenog, upriličit će se i  masterclass za nail tehničare, koji će trajati dva dana. Predavačica je Lesja Karić,  a masterclass za brazilsku maderoterapiju održat će Olgica Markanović. Također, i sponzor sajma Magnetic Nails održat će takmičenje u nail art-u.


Edukaciju za nadogradnju kose vodi liderka među frizerima Balkana, Svetlana Bubanja Bucka. Golden Hand Academy također će se prvi put predstaviti u Sarajevu, i to sa edulacijom LipPen.

 

beuatiful-jpg


Bit će održana i edukacija i prezentacija Henna Brows, te BB Glow. Pored toga, održat će se i konferencija o estetskoj hirurgiji i kozmetologiji, a prof.dr. Reuf Karabeg bit će predavač, zajedno sa dr. Željkom Rotimom, te timom regionalnih stručnjaka. 


Cilj sajma je postati tradicionalni događaj namjenjen akterima ove industrije, ljubiteljima kozmetike, kao i onima kojima je prioritet biti lijep i zdrav. Ulaz na sajam je besplatan, a organizatori pripremaju i prevoz za sve posjetice. Više informacija o sajmu i prijavama na masterclassove možete pronaći na www.sajam.beautiful.ba.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 

 

BLIN
KOMENTARI