FOTO/ JOŠ JEDNA LUDA ZABAVA U GRADU

Kad se glumice i glumci rasplešu, pršti na sve strane: Zavirite na vrući party Talent agencije ZONA

Zabava 22.08.19, 21:14h

Koliko se zvijezda ovogodišnjeg Sarajevo Film Festivala, glumaca i glumica, reditelja, producenata, snimatelja, brojnih filmskih i medijskih radnika, ali drugih javnih ličnosti okupilo na rasplesanom partyju agencije ZONA, teško je nabrojati...

 

Nakon prošlogodišnjeg jubileja kada je Talent agencija ZONA, koju uspješno vodi Anila Gajević, proslavila prvu deceniju postojanja, ova agencija nastavila je tradiciju druženja u okviru Sarajevo Film Festivala, kako sa glumcima tako i sa ostalim gostima SFF-a i ličnostima iz svijeta filma i televizije, kao i sa prijateljima agencije.


Ovogodišnje, do sada najopuštenije izdanje upriličeno je sinoć u Centru za kulturu Sarajevo, a druženje nazvano "Actors' Night" počelo je u 22 sata i proteglo se duboko u noć. 

 

Jedini dress code koji se očekivao od gostiju bile su cipele za plesanje, a za zabavu je bio zadužen sarajevski DJ nanE, doki je kao poseban gost nastupio poznati bh. triatlonac i alpinista Tomislav Cvitanušić, koji je ove večeri također pokazao i svoje DJ vještine.  

 

Koliko se zvijezda ovogodišnjeg Sarajevo Film Festivala, glumaca i glumica, reditelja, producenata, snimatelja, brojnih filmskih i medijskih radnika, ali drugih javnih ličnosti okupilo na rasplesanom partyju agencije ZONA, teško je nabrojati... Zato zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte atmosferu sa još jedne lude festivalske zabave.

 

Više fotografija pogledajte OVDJE.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)  
 


 

BLIN
KOMENTARI