FOTO i VIDEO/ KO BI REKAO DA JE TRUDNA

I Seka Aleksić na SFF-u: Pogledajte kakav je delirijum nastao kada se omiljena pjevačica pojavila pred publikom...

Showbizz 17.08.19, 12:58h

I Seka Aleksić na SFF-u: Pogledajte kakav je delirijum nastao kada se omiljena pjevačica pojavila pred publikom...
Seka je sve vrijeme plesala i igrala na bini i među posjetiocima su se čuli komentari da nikada ne bi pomislili da je pjevačica u drugom stanju

 

 

Seka Aleksić sinoć je potvrdila zašto je već nekoliko godina jedna od najtraženijih pjevačica folk muzike. Ona je u prepunom klubu My Face nastupom oduševila više od 2.000 posjetilaca, koji su horski pjevali njene brojne hitove, među kojima je bio i najnoviji „Sahara“.

 

seka-aleksic-my-face-sff-11


Seka je sve vrijeme plesala i igrala na bini i među posjetiocima su se čuli komentari da nikada ne bi pomislili da je pjevačica u drugom stanju.

 

seka-aleksic-my-face22-sff

 

Ukoliko sinoć niste bili dio ovog delirijuma, u kratkom video insertu pogledajte kako je to izgledalo...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on


Odličan provod u klubu My Face nastavlja se i večeras. Slađana Mandić sa svojim bendom obećava ludu noć i sigurno da je ovo pravi izbor ako želite da na najbolji način pamtite drugu noć Sarajevo Film festivala.


Bit će to prilika da posjetioci popularnog kluba uživaju u Slađaninim hitovima, poput „Kap u moru“, „Osluškujem“, „Drhtala, ginula“, „Pjevaj tugo“, ali i pjesmama drugih izvođača koje plavokosa pjevačica izvrsno izvodi. Mandić je odličan zabavljač upečatljivog muzičkog potpisa, na čije pjesme i izvedbe ne ostaju ravnodušni ni oni koji baš i ne preferiraju folk zvuk.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI