Djeci se bore za život

Porodica se na Hvaru otrovala školjkama, jedna osoba umrla, četvero u bolnici

Hronika 13.08.19, 15:24h

Porodica se na Hvaru otrovala školjkama, jedna osoba umrla, četvero u bolnici
Dvoje djece u dobi od 8 i 14 godina bori se za život u KBC-u Split

 

Danas je na brodu kod Hvara preminuo strani državljanin, javlja Index.

 

Kako je izvijestila splitsko-dalmatinska policija, na brodu je pronađen mrtav muškarac. Četiri osobe su zbog lošeg zdravstvenog stanja prevezene u splitsku bolnicu, među kojima i dvoje djece. Kako doznajemo od policije, sumnja se na trovanje hranom.


Dalmacija Danas javlja da se radi o Talijanima. Muškarac je preminuo prije dolaska hitne, dok je dvoje djece u teškom stanju hitno prevezeno helikopterom na Odjel pedijatrije splitske bolnice. Helikopter se kasnije vratio po još dvije osobe koje su se osjećale loše te ih prebacio na Odjel zarazne bolesti splitske bolnice.

 

"Danas oko 10:10 sati zaprimljena je informacija da je kapetan najavio uplovljavanje u hvarsku luku broda na kojem je pronađen mrtav muškarac. Četiri osobe su zbog lošeg zdravstvenog stanja prevezene na pružanje liječničke pomoći u splitsku bolnicu. Izviješteno ŽDO, zamjenik izlazi na mjesto događaja i obavit će se očevid", priopćila je policija.

 

Kako Index doznaje od izvora, preminuli muškarac i četiri osobe koje su u teškom stanju prevezene u bolnicu nisu jučer jeli na brodu. Jučer navečer večerali su u jednom poznatom restoranu na Hvaru. Jeli su školjke.

 

Također doznajemo da se radi o članovima iste obitelji.

 

Dvoje odraslih koji su jutros prevezeni u bolnicu se dobro oporavljaju i izvan su životne opasnosti. Dvoje djece u dobi od 8 i 14 godina bori se za život u KBC-u Split, doznajemo od liječnika. 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI