VIDEO/ bila mu je zaručnica, ali...

Otkriveno ko je šesta žrtva masakra u Zagrebu: Igor je k Maji dolazio na masažu, tu je počela njihova veza...

Hronika 02.08.19, 16:03h

Otkriveno ko je šesta žrtva masakra u Zagrebu: Igor je k Maji dolazio na masažu, tu je počela njihova veza...
Ubojica je na životu ostavio jedino dijete koje je imao s Majom Toljagić i upravo je to, kako se doznaje, policiju dovelo do počinitelja

 

 

Zagreb, a ni Hrvatska od osamostaljenja ne pamti zločin kakav se dogodio u noći s četvrtka na petak u četvrti Kajzerica. Taksist Igor Nađ (36), rodom iz Vukovara, iz još nepoznatih motiva ubio je šest osoba - tri žene, dva muškarca i dijete (10). Na koncu je nakon nekoliko sati bježanja od policije presudio i sebi.


Policija ga je locirala na području Brezovice, no umjesto da se preda, Nađ je izašavši iz automobila počinio samoubojstvo. Na mjestu zločina na Kajzerici pronađena je živa dvomjesečna beba koja je nakon pregleda u KBC Zagreb, zbrinuta u odgovarajućoj ustanovi.


- Znam ga površno, uvijek je bio na rubu zakona. Život ga je ostavio samog u Zagrebu i snalazio se kako je znao. Očito mu je pukao film, znam samo da je više puta dolazio u konflikt s obitelji - rekao je za Jutarnji poznanik Igora Nađa.


Igor Nađ ustrijelio je Maju Tojagić, s kojom je imao dijete, ali i njenog 10-godišnjeg sina iz ranije veze, roditelje, sestru i sestrinog partnera.


Iz izvora bliskih istrazi doznaje se da je riječ o ocu Dragomiru Tojagiću, majci Filjki Tojagić, sestri Josipi Tojagić, Davoru Paušaku s kojim je Josipa bila u vezi te Majinom 10-godišnjem sinu iz bivše veze, piše Slobodna Dalmacija.


Ubojica je na životu ostavio jedino dijete koje je imao s Majom Tojagić i upravo je to, kako se doznaje, policiju dovelo do počinitelja.


Načelnik zagrebačke Policijske uprave Marko Rašić je na konferenciji za novinare u petak potvrdio da je Nađ bio u vezi s ubijenom i da je preživjelo dijete, dvomjesečna beba, njegovo.

 


Prema objavama na društvenim mrežama Maja i Igor su bili zaručeni, no njihove posljednje zajedničke fotografije objavljene su u siječnju prošle godine.


Marija Šaranja, zamjenica mjesnog odbora Kajzerica, rekla je u petak za medije da su ih poznavali kao mirnu obitelj:


- To je jedna mirna i dobra obitelj, nikada nije bilo problema s njima. U nekoliko navrata tražili su u mjesnom odboru mogu li im se ikako poboljšati uvjeti života. Ovo je tragedija, atmosfera u kvartu je strašna.


Bivša kolegica Maje Tojagić s kojom je radila prije nekoliko godina rekla je za RTL:


- Maja je bila dobra cura i dobra kolegica. Radile smo u jednom salonu za masažu. Igor je dolazio k njoj na masažu i tako je započela njihva veza. Ona je bila rastavljena i imala je dijete. O djetetu je stvarno brinula kao prava majka. Za Igora znam da se bavio drogom i da je dilao. Maja se nikada nije žalila na njega, ali to je bio početak njihove veze. Ne znam što se u međuvremenu događalo jer nismo bile u kontaktu. Sestru joj nisam poznavala. Ne znam je li beba koja je preživjela njezino i Igorovo dijete jer je ona stavljala jako puno fotografija sebe i svog sina na fejs tako da čisto sumnjam da se ne bi fotografirala i s bebom. Ali to ne mogu sa sigurnošću tvrditi.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)