cure novi detalji zločina koji trese hrvatsku

Ovo je šesterostruki ubica Igor Nađ, poznanik tvrdi: 'Pukao mu je film, uvijek je bio na rubu zakona...'

Hronika 02.08.19, 11:58h

Ovo je šesterostruki ubica Igor Nađ, poznanik tvrdi: 'Pukao mu je film, uvijek je bio na rubu zakona...'
Kaže da je Igorova obitelj nakon bijega iz Vukovara, odnosno Petrovaca, bila smještena u hotelu Internacional

 

Stravično ubojstvo šestero ljudi šokiralo je Hrvatsku koja ne pamti ovakav zločin od proglašenja neovisnosti. Ubojstva je počinio taksist Igor Nađ (36), rodom iz Vukovara, koji je prilikom uhićenja izvršio samoubojstvo nekoliko sati nakon ubojstva na području Brezovice - piše Jutarnji.hr


Među žrtvama su tri žene, dva muškarca i dijete (10). Kao zasad nepotvrđeni motiv spominje se ljubomora, a među ubijenima je i njegova djevojka Maja, a dvomjesečnu bebu, koja je jedina preživjela strašni masakr, dobio je u vezi s njom.

 

Kako nam je otkrio Igorov poznanik, koji poznaje šesterostrukog ubojicu dugi niz godina, i sam šokiran sinoćnjim zločinom, tvrdi da je rođenom Vukovarcu "očito pukao film".

 

Kaže da je Igorova obitelj nakon bijega iz Vukovara, odnosno Petrovaca, bila smještena u hotelu Internacional. Njegov brat vratio se u Petrovce pokraj Vukovara nakon završetka rata, a otac i majka su ih napustili i ostavili da se sami bore u životu.


- Znam ga površno, uvijek je bio na rubu zakona. Život ga je ostavio samog u Zagrebu i snalazio se kako je znao. Očito mu je pukao film, znam samo da je više puta dolazio u konflikt s obitelji, otkrio nam je Igorov poznanik.

 

Policija je danas potvrdila da je vatreno oružje kojim je Igor Nađ počinio samoubojstvo posjedovao ilegalno.

 

Kako je rekao načelnik PU zagrebačke, ubojica nije prethodno evidentiran za počinjenje kaznenog djela, nego samo 2016. i to za počinjenje prekršaja iz područja javnog reda i mira na području Trešnjevke.

 

(Jutarnji, Foto: Privatni album/  DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)