Zbog krvoprolića posvuda bili policajci s dugim cijevima

Horor u Zagrebu: Ubio šest osoba! Preživjela samo sedmomjesečna beba, ubica počinio samoubistvo tokom hapšenja

Hronika 02.08.19, 07:51h

Horor u Zagrebu: Ubio šest osoba! Preživjela samo sedmomjesečna beba, ubica počinio samoubistvo tokom hapšenja
Među ubijenima su dva muškarca, tri žene te desetogodišnje dijete

 

Šesterostruki ubojica sa zagrebačke Kajzerice ubio se prilikom uhićenja, potvrdila je policija u petak rano ujutro. 

 

 "Još tijekom očevida policajci su locirali počinitelja na području Brezovice", potvrdila je policija iza 4 sata ujutro navodeći da je muškarac kojeg su tražili zbog nezapamćenog zločina "prilikom uhićenja počinitio samoubojstvo". 

 

Više informacija policija bi trebala otkriti tijekom dana. 

 

Načelnik zagrebačke policije Marko Rašić ranije je medijima izjavio da su u potragu za ubojicom dvojice muškarca, tri žene i 10-godišnjeg djeteta uključene kompletne policijske snage. 

 

"U sklopu potrage poduzeli smo sve mjere kako bismo što prije pronašli počinitelja", kazao je na mjestu zločina načelnik zagrebačke policije, prenosi Hina.  

 

Potvrdio je da je u kući gdje se dogodio zločin bila i beba koja je "neozlijeđena i zbrinuta". 

 

Rašić nije odgovorio na novinarska pitanja kako je ubojica pobjegao nakon zločina. Kazao je i da u kući gdje je ubio šestero ljudi u zadnje vrijeme nije bilo prijava ili razloga za dolazak policije. Jedina "intervencija" zabilježena je 2011. ali se, po Rašićevim riječima, radilo o događaju koji se ne dovodi u vezu s ovim. 

 

Pozivajući se na izjave svjedoka mediji javljaju da su se prije pucnjeva iz kuće čuli ženski krici pa nagađaju da je riječ o ubojstvu iz ljubomore jer je jedna od ubijenih navodno bivša supruga ubojice. 

 

Rašić je potvrdio tek da je policija oko 21,30 sati zaprimila više dojava da je došlo do pucnjave, nakon čega je "na mjestu događaja zatečeno šest smrtno stradalih osoba".

 

(FENA/mr)