dugo su priželjkivali prinovu

Popularni Šeherezada i Onur očekuju drugo dijete! Uzalud je skrivala trudnički stomačić...

Showbizz 01.08.19, 15:20h

Popularni Šeherezada i Onur očekuju drugo dijete! Uzalud je skrivala trudnički stomačić...
Iako su ovu sretnu vijest nastojali zadržati daleko od očiju javnosti, njihova sretna tajna je otkrivena

 

Šeherezada i Onur očekuju drugo dijete! Ova je vijest kao bomba odjeknula turskim medijima. Premda se već nekoliko mjeseci šuška o drugoj trudnoći lijepe glumice, potvrda je stigla na proslavi 50. rođendana njihove bliske prijateljice Ayse Barim.

 

Dok je napuštala zabavu, 36-godišnja Berguzar neuspješno je pokušala torbom sakriti trudnički trbuh od okupljenih fotografa. 

 

 Iako su ovu sretnu vijest nastojali zadržati daleko od očiju javnosti, njihova sretna tajna je otkrivena. No, par i dalje nije želio komentirati trudnoću, već su se samo zahvalili na prekrasnoj zabavi.

 

'Dugo se nismo zabavili. Bila je to prekrasna zabava. Volimo Ayşe, surađujemo od 2006. godine i sada smo kao obitelj', izjavili su okupljenim novinarima.

 

U javnosti ne pojavljuju često već sa svojim osmogodišnjim sinom Alijem uživaju u privatnosti i vrijeme najčešće provode kod kuće. U 2018. godini zajedno su otvorili mali kafić u Cihangiru i okrenuli se obiteljskom životu.

 

Glumica je u nekoliko navrata najavila kao bi voljela imati još djece, a posebno bi voljela postati majka djevojčice. Izgleda kako joj se želja o proširenju obitelji ostvarila, no spol djeteta par je još uvijek zadržao u užem krugu obitelji.

 

(Miss7, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI