Čeka se reakcija tužilaštva

Suzana Radanović imenovala ubicu Davida Dragičevića, MUPRS traži istragu

Hronika 31.07.19, 10:50h

Suzana Radanović imenovala ubicu Davida Dragičevića, MUPRS traži istragu
Ukoliko tužilaštvo ima dokaze neka, kako dodaju, postupa u skladu sa zakonom, jer svako za koga se utvrdi da je odgovoran za krivično djelo treba da odgovara pred pravosudnim organima u skladu sa zakonom

 

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske (MUPRS) pozvali su Okružno javno  tužilaštvo Banja Luka da ispita tačnost navoda i izjasni se povodom teških optužbi Suzane Radanović u kojima iznosi ime navodno odgovornog za smrt njenog sina Davida Dragičevića. 

 

Pojedini portali prenijeli su da je Suzana Radanović, majka stradalog mladića Davida Dragičevića iz Banje Luke, na svom Facebook profilu, ali i na Facebook grupi Pravda za Davida, objavila status u kojem je direktno za smrt svoga sina optužila jednog inspektora MUPRS-a. 

 

Iz entitetske policije podsjećaju da Okružno javno tužilaštvo Banja Luka vodi istragu u vezi sa smrću Davida Dragičevića. 

 

-Budući da je imenovana lično prozvala pripadnika MUP-a Republike Srpske za ubistvo, tražimo da se tužilaštvo javno očituje – naveli su u saopćenju. 

 

Ukoliko tužilaštvo ima dokaze neka, kako dodaju, postupa u skladu sa zakonom, jer svako za koga se utvrdi da je odgovoran za krivično djelo treba da odgovara pred pravosudnim organima u skladu sa zakonom.

 

(FENA/dg)

BLIN
KOMENTARI