SUPRUGA JOVANA NEĆE BITI POJAČANJE

Popularni pjevač osniva tri TV kanala: Zbog njega su otkaz dale dvije najbolje voditeljice, među njima i jedna Sarajka...

Mediji 25.07.19, 10:30h

Popularni pjevač osniva tri TV kanala: Zbog njega su otkaz dale dvije najbolje voditeljice, među njima i jedna Sarajka...
Sve tri televizije pripadaju firmi "Minakord medija", koju je Joksimović osnovao 17. maja ove godine

 


Srbijanski pjevač Željko Joksimović otvara tri kablovske televizije, a u svoje redove će dovesti voditeljice Maju Nikolić i Natašu Miljković, ali ne i suprugu Jovanu, koja zajedno sa kumom Srđanom Predojevićem ostaje na Prvoj TV, piše Hayat.


Regulatorno tijelo za elektronske medije Srbije (REM) izdalo je 4. juna dozvolu za kablovsko emitovanje tri kanala K1 studio, Style file i TV DR.


Sve tri televizije pripadaju firmi "Minakord medija", koju je Joksimović osnovao 17. maja ove godine.


Kanal Style file biće namijenjen djeci i prije početka emitovanja promijeniće naziv, dok će TV DR biti posvećen zdravstvu. Jedino će K1 biti televizija muzičkog programa.


Zanimljivo je da Željkova supruga Jovana Joksimović neće biti pojačanje na TV K1 jer, zbog ugovora, mora da ostane u sadašnjoj medijskoj kući.


Zasad je sigurno da će Maja Nikolić i Nataša Miljković preći kod Joksimovića. Zbog toga su dale otkaz na Prvoj TV, pišu beogradski mediji.


Podsjetimo, obje voditeljice prije prelaska na Prvu TV bile su zaštitno lice RTS-a, a Maja Nikolić rođena je u Sarajevu.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI