Podnio ostavku

Goce Sedloski oprostio se od kluba s Pecare

Sport 23.07.19, 10:30h

Goce Sedloski oprostio se od kluba s Pecare
Posebno su u zadnje vrijeme nezadovoljni taktičkim rješenjima Makedonca bili navijači Širokog koji su na društvenim mrežama izražavali nezadovoljstvo i nakon prvog europskog poraza od Kairata na Pecari (1:2)

 

Trener NK Široki Brijeg Goce Sedloski podnio je ostavku, potvrđeno je Feni iz kluba s Pecare.  

 

Širokobriježani su sinoć na domaćem terenu izgubili od zeničkog Čelika (0:1), a ostavka makedonskog stručnjaka "visila je u zraku" još od debakla u prošlogodišnjem Kupu BiH protiv FK Sarajeva, a kulminirala je zbog niza loših rezultata u zadnje vrijeme. 

 

 Sedloski je na klupu Širokog sjeo 31. kolovoza prošle godine. Uspio je odvesti momčad Širokog u Europu koju je navodio kao strateški cilj, ali je tamo izbačen u prvom kolu kvalifikacija Europske lige od kazahstanskog Kairata. 

 

 I lani je vodio Široki u Europi kojeg je iz daljnjeg natjecanja izbacio slovenski Domžale (2:2).  

 

 Posebno su u zadnje vrijeme nezadovoljni taktičkim rješenjima Makedonca bili navijači Širokog koji su na društvenim mrežama izražavali nezadovoljstvo i nakon prvog europskog poraza od Kairata na Pecari (1:2).  

 

 Iz kluba su priopćili kako bi se nasljednik Sedloskog trebao znati do kraja tjedna, nakon sastanka Uprave NK Široki Brijeg te da će na utakmici drugog kola Premier lige BiH protiv Slobode u Tuzli momčad voditi Denis Ćorić. 

 

 Trenersku karijeru Sedloski je započeo kao asistent u Mattersburgu, da bi potom samostalno vodio Horizont (23 utakmice), Vardar (75) i Rigu (9). Za reprezentaciju Makedonije odigrao je 100 utakmica (1996. – 2010.). 

 

 Igračku karijeru započeo je 1994. u Pobedi, a zaključio 2011. u Mattersburgu, a u međuvremenu je upečatljiv trag ostavio još u Hajduku, Sheffieldu, Dinamu, Sendaiju Diyarbakiru.

 

(FENA/dg)

BLIN
KOMENTARI