Podlegao ozljedama

Tragedija tokom gašenja požara u Velikoj Gorici, poginuo mladi vatrogasac

Hronika 21.07.19, 14:43h

Tragedija tokom gašenja požara u Velikoj Gorici, poginuo mladi vatrogasac
Dodali su da će se okolnosti njegove smrti utvrditi očevidom te kako je još jednom vatrogascu koji je sudjelovao u intervenciji pružena liječnička pomoć u istoj bolnici

 

Mladi vatrogasac velikogoričke Javne vatrogasne postrojbe preminuo je u subotu oko 19 sati na KBC-u Zagreb gdje je dovezen nakon što je teško ozlijeđen u gašenju požara na obiteljskoj kući u Ulici Mate Lovraka u Velikoj Gorici, doznaje Hina iz Policijske uprave zagrebačke. 

 

Iz zagrebačke policije potvrdili su kako je vatrogasac teško ozlijeđen tijekom gašenja požara na obiteljskoj kući, nakon čega je hospitaliziran u KBC-u Zagreb gdje je podlegao ozljedama. 

 

Dodali su da će se okolnosti njegove smrti utvrditi očevidom te kako je još jednom vatrogascu koji je sudjelovao u intervenciji pružena liječnička pomoć u istoj bolnici. 

 

Jutarnji list navodi neslužbene informacije da je do nesreće najvjerojatnije došlo kada se pri gašenju požara potkrovnog stana i krovišta kuće, urušio krov koji je zahvatio mladog vatrogasca i još jednog kolegu. 

 

Ozlijeđeni vatrogasaca se u toj se situaciji nagutao dima, a kada su ga kolege izvukle bio je u teškom tanju te je dva sata kasnije preminuo.

 

(FENA/dg)

BLIN
KOMENTARI