Turizam na hrvatski način

Gost vile na Jadranu požalio se na smrad, vlasnik mu poručio: 'Mujo, operi zube!'

Hronika 16.07.19, 17:02h

Gost vile na Jadranu požalio se na smrad, vlasnik mu poručio: 'Mujo, operi zube!'
U recenziji vile Pasis gost po imenu Muamer je napisao da je općenito bilo u redu, ali se požalio na buku i neugodan miris u sobi. Ubrzo je stigao odgovor vlasnika...

 

Izvor: Index.hr

Piše: Vladimir Matijanić


Kada je na stranici booking.com objavio recenziju rovinjske vile Pasis u kojoj se požalio na neugodan miris u sobi, gost po imenu Muamer vjerojatno nije ni sanjao da će ga vlasnik u odgovoru prvo osloviti kao Muju, a potom mu preporučiti tuširanje i pranje zuba.

 

Muamera smo pokušali kontaktirati, ali nije odgovorio na poruku. Stoga, premda mu je recenzija javna, ne spominjemo njegovo prezime.

 

Uglavnom, na engleskom je u recenziji vile Pasis napisao da je općenito bilo u redu, ali se požalio na buku i neugodan miris u sobi. Ubrzo je stigao odgovor u kojem mu se vlasnik, također na engleskom, prvo obraća s dragi gospodine Mujo, a potom dodaje: "Što se tiče mirisa u vašoj sobi, pretpostavljam da vas je majka naučila da perete zube i istuširate se prije spavanja."

 

Vlasnik vile: To je jedan bezobrazni gost

 

Nazvali smo broj mobitela Ville Pasis koji smo našli na njezinoj službenoj stranici na Facebooku:

 

Dobar dan, jesam dobio vlasnika Ville Pasis?

 

Jeste, jeste.

 

Ja sam Vladimir Matijanić, novinar Indexa. Imate li minutu vremena?

 

Ko ste, ko ste?

 

Ja sam Vladimir Matijanić, novinar Indexa.

 

E, poštovanje, poštovanje.

 

Maloprije je jedan vaš bivši gost objavio screenshot odgovora koji ste mu dali na recenziju. On je imao primjedbe na miris u sobi, a vi mu preporučujete tuširanje i pranje zuba. Znate li o kome je riječ?

 

Ma gledajte, ne želim komentirati takve gluposti. To je jedan bezobrazni gost i uopće me ne interesira. Hvala lijepo.

 

U tom času čovjek nam je prekinuo telefonsku vezu. Ako je gost bezobrazan, čini se kako bezobrazluk nije bio jednosmjeran. Inače, cijene dostupnih soba u vili kreću se od 619 do 972 kune po noćenju.

 

Nije prvi takav slučaj

 

Prije mjesec dana pisali smo o šovinističkim i antibosanskim vlasničkim odgovorima na negativne recenzije gostiju iz Bosne i Hercegovine na stranici jednog restorana u okolici Omiša.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

 

BLIN
KOMENTARI