NE, TO NISU ČESI...

Turisti najdraži, šta ovo rade: Prizor koji je poznati bloger 'uhvatio' na autocesti ka Jadranu šokirat će vas, ali i nasmijati!

Zabava 11.07.19, 14:17h

Turisti najdraži, šta ovo rade: Prizor koji je poznati bloger 'uhvatio' na autocesti ka Jadranu šokirat će vas, ali i nasmijati!
Ne bi se ja čudio da na kraju sezone Jadransko more presuši... odnit će ga ovi kući u kanisterima

 


Svakakvih turista ima u Hrvatskoj, na to smo već navikli. No, prizor koji je 'ulovio' poznati hrvatski Bloger Krule, a potom ga objavio na svom Facebook profilu, prevazilazi sve očekivano...


S kakvom neuobičajenom pojavom se danas susreo, pogledajte u nastavku.


"Turisti u Hrvatskoj nose gorivo sa sobom!


Ja sam jutro zino ka dabar na 5 kubika drva. Slušaj ovo!


Pičim jutros, ama sad maloprije, za Gospić i stanem na benzinskoj na autoputu, popit kavu... mažem tu kavurinu, duvanim... a ispred mene... stranci... turisti (ne bi sad iz koje su države) ... otvaraju bunker na škodi (vidi se na slici)... vade pola stvari iz bunkera... od guz papira (to i ja svuda nosim sa sobom pa mi je to jasno), hrane itd. itd... i vade 4 kanistera od 10 litara. Pomislim u sebi "Gledaj al vinčinu deru!" Potom stvari vraćaju nazad... otvaraju prvi kanister... reko jebalo majku kud ranom zorom po vinčini... kad ono... otvara ovaj vratašca na autu... ja sam mislio da sanjam... ONI TOČE U AUTO!!! Alo!? Ne, to nije vino i ne, oni nisu ostali bez goriva jer smo na jebenoj benzinskoj... oni su jeeeeebeno gorivo ponijeli sa sobom jer je bilo zabijeno u dnu bunkera... na svoje oči vidio! 4 kanistera izvadili! Kako su koji rastočili, tako su ga bacili u kantu za smeće... pomogle su im i žene koje su se kasnije pojavile.


Pa krutejebo... po države pizdi na migrante jer to su ka prikiriveni teroristi... a nama su zapravo turisti teroristi... jer ovaj da se sa nekim sudario, gljiva od ekslozije bi se vidjela 4 županije dalje, plamen bi se prostro do Kušćevićeve parcele na Braču, paški janjci bi se ispekli bez ražnja i to na Pagu... a vjerujem i zapalio olimpijski plamen, jebemliga gdjeliveć.


Ne bi se ja čudio da na kraju sezone Jadransko more presuši... odnit će ga ovi kući u kanisterima.


I ne... nisu Česi!”

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI