procurili jezivi detalji zlostavljanja u trebinju

Ubio je nakon 30 godina braka: Ljiljani Ratković suprug je prijetio, maltretirao je, pio, ali ona ništa nije prijavljivala...

Hronika 04.07.19, 16:24h

Ubio je nakon 30 godina braka: Ljiljani Ratković suprug je prijetio, maltretirao je, pio, ali ona ništa nije prijavljivala...
Prema saznanjima Srpskainfo, Ratkovići su u posljednje vrijeme imali problema u braku, a nastradala Liljana se vratila kod roditelja prije dvadesetak dana

 

Slaviša Ratković (52) iz Trebinja je u posljednje vrijeme često maltretirao i prijetio supruzi Ljiljani Ratković (51), ali ona to nije željela da prijavi policiji.


Tvrde ovo za Srpskainfo Ljiljanini prijatelji, nakon što ju je Ratko ubio hicem iz pištolja, a zatim i sebi pucao u glavu.

 

Ubistvo se desilo u utorak poslijepodne u zgradi Fonda zdravstva RS u Trebinju, kada je Ljiljanu Ratković, kćerku ratnog predsjednika Trebinja Božidara Vučurevića, ubio suprug Slaviša, sa kojim je bila više od tri decenije u braku.

 

Nesrećnoj ženi suprug je pucao u glavu iz pištolja dok je bila za pultom za ovjeravanje zdravstvenih knjižica. Iskoristio je trenutak kada je kao dežurni radnik bila sama u prostoriji, a zatim je pokušao samoubistvo pucajući sebi u glavu.

 

Prema saznanjima Srpskainfo, Ratkovići su u posljednje vrijeme imali problema u braku, a nastradala Liljana se vratila kod roditelja prije dvadesetak dana.

 

– Bilo je i prijetnji i maltretiranja od strane supruga. Ona to nikada nije željela prijaviti policiji, a i svoje najbliže je smirivala da od toga neće ništa biti, da će sve biti dobro i eto kako je tragično završila. Cijeli život su živjeli u komšiluku, poslije bili u braku u istom naselju, nevjerovatno da se ovako završi – rekla nam je jedna od Ljiljanih poznanica.

 

Ostatak teksta čitajte ovdje

 

(Srpskainfo, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI