Novi sistem u susjedstvu

McDonald's uvodi dostavu: 'Cilj nam je da isporučimo hranu najduže za 30 minuta'

Biznis Klub 01.07.19, 19:50h

McDonald's uvodi dostavu: 'Cilj nam je da isporučimo hranu najduže za 30 minuta'
Otkrio je to u intervjuu za tportal Pavel Pavliček, direktor kompanije Globalna hrana, nositelja franšize McDonald’sa u Hrvatskoj

 


McDonald's u Hrvatskoj sutra kreće s dostavom hrane. Nova usluga prvo će biti dostupna u tri restorana u Zagrebu, a onda polako i u ostalima.

 

Otkrio je to u intervjuu za tportal Pavel Pavliček, direktor kompanije Globalna hrana, nositelja franšize McDonald’sa u Hrvatskoj.

 

‘Već smo prije dvije i pol godine bili zainteresirani za uvođenje dostave. Međutim u Hrvatskoj nije bilo dostavnih tvrtki koje su mogle odraditi to na vrhunskoj razini. Sad na tržištu imamo tri igrača koji mogu zadovoljiti naše zahtjeve. Radi se o Glovu, Woltu i Pauzi. S Glovom i Woltom surađujemo u drugim državama i krenut ćemo prvo s Glovom. Trebat će nam neko vrijeme da se operativno posložimo, a zatim ćemo vidjeti hoćemo li uključiti suradnju s još jednom ili dvije tvrtke’, izjavio je Pavliček navodeći da im je cilj dostavljati hranu za najviše pola sata, a da će se truditi to smanjiti i na 20 minuta, prenio je Poslovni dnevnik.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI