FOTO/ Nasljednica poznate pjevačice

Ona je kćerka jedinica Nede Ukraden: Ne voli da se ističe u javnosti, a mnoge će iznenaditi čime se bavi

Showbizz 30.06.19, 19:18h

Ona je kćerka jedinica Nede Ukraden: Ne voli da se ističe u javnosti, a mnoge će iznenaditi čime se bavi
Tridesetdevetogodišnja Jelena Bilbija Minović je kćerka jedinica Nede Ukraden i pjevačicinog nekadašnjeg muža Milana Bilbije

 

Nasljednica poznate pjevačice Nede Ukraden rijetko kad se pojavljuje na beogradskim događajima, a već godinama je posvećena porodičnom životu.

 

Tridesetdevetogodišnja Jelena Bilbija Minović je kćerka jedinica Nede Ukraden i pjevačicinog nekadašnjeg muža Milana Bilbije, koji je početkom prošle godine preminuo.

 

jelena-bilbija-minovic

 

Jelena je uspješna direktorica marketinga, ne voli da se ističe u javnosti, a vlasnica je salona za uljepšavanje u Beogradu.

 

- Moja želja, kao svake normalne žene, pogotov razvedene, je da vidi sretno dijete, kako ima svoju porodicu - rekla je Neda jednom prilikom o kćerki, koja sa mužem Pecom ima troje djece, blizanke Aleksandru i Nedu, kao i sina Dušana.

 

jelena-bilbija-minovic-neda-ukraden

 

- Sreća je da imamo veliki stan toliko da moramo da se dozivamo telefonima i da pišemo poruke jedni drugima, tako da mama uvijek može da se izoluje i odmori. Međutim, ona to rijetko radi. Moja majka ima energiju kao niko, ima snagu zmaja na sceni, a kod kuće je nježna baka unucima - rekla je za "Blic" prije nekoliko mjeseci Jelena o zajedničkom životu sa djecom, suprugom i majkom Nedom.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI