Direktor Grand produkcije ima skromnu djecu

Saša Popović otkrio zbog čega od sina i kćerke nije napravio zvijezde

Showbizz 30.06.19, 14:43h

Saša Popović otkrio zbog čega od sina i kćerke nije napravio zvijezde
Popović ističe da njegova mezimica neće krenuti stopama Nikolije, Anastasije, Elene Kitić ili Zoi, odnosno mladih pjevačica koje su naslijedile svoje slavne majke ili tetke, tako što su i same počele da se bave pjevanjem

 

Saša Popović otkrio zašto njegov SIN ne juri Grandove pjevačice, kao i zbog čega od ĆERKE nije napravio zvezdu!

 

Nepisano pravilo srbijanskog šou-biznisa kaže da sinovi poznatih ličnosti uglavnom postaju glavni zavodnici i izlaze sa mladim manekenkama ili voditeljkama, dok se kćerke obično late mikrofona, piše pulsonline.rs.

 

Upravo zbog toga mnoge čudi zbog čega sin Saše Popovića, kao jednog od najmoćnijih ljudi u šou-biznisu, nije postao lice sa naslovnice, odnosno mladić kog paparaci prate u stopu zbog veza sa mladim nadama "Grand" produkcije.

 

- Danijel je veoma skroman dečko, radi za produkciju, miran je i nikad se nije eksponirao ni u čemu - istakao je Saša za Svet, osvrnuvši se potom na kćerku riječima:

 

- Aleksandra ima 21 godinu, ne pije, ne puši, ne privlače je splavovi.

 

Osim toga, Popović ističe da njegova mezimica neće krenuti stopama Nikolije, Anastasije, Elene Kitić ili Zoi, odnosno mladih pjevačica koje su naslijedile svoje slavne majke ili tetke, tako što su i same počele da se bave pjevanjem.

 

- Danijel i Aleksandra mogu da rade šta hoće, ali javni život ih ne privlači - zaključio je direktor "Grand" produkcije.

 

(Pulsonline.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI