VIDEO/ ISPOVIJEST OD KOJE SU SVI ZANIJEMILI

Šok u jutarnjem programu Pink TV: 'Silovali su me u zatvoru, tukli, držali u samici... Ušao mi je s fantomkom oko 3h ujutru...'

Hronika 29.06.19, 21:15h

Šok u jutarnjem programu Pink TV: 'Silovali su me u zatvoru, tukli, držali u samici... Ušao mi je s fantomkom oko 3h ujutru...'
"Jedne večeri, pošto sam imala salon za masažu, primila sam jednog klijenta. Dok sam bila u kupatilu, dečko moje cimerke je nasrnuo na njega. Zvala sam policiju, hitnu pomoć. Nas dvoje su priveli zbog razbojništva", prisjeća se Saška kobne večeri kada je završila u zatvoru

 

 

"Rođena sam u tijelu muškarca, ali sto posto sam žensko. Ja tako razmišljam, tako se ponašam, tako se oblačim. Ne želim da se skrivam, to bi mi donijelo još veću patnju. U početku sam mislila da sam gej, ali onda sam shvatila da to nije tako", ovako je svoju ispovijest započeo dvadesettrogodišnji transvestit Saška (Saša) Đokić iz Vlasotinca, koja sada živi u Novom Sadu. 

 
Nesretno djetinjstvo

 
Saška kaže da je rano ostala bez roditlja, da njena tragedija počinje još u djetinjstvu. Kao mala, prisustvovala je užasnoj sceni u svojoj kući.

 
"Moj otac je na moje oči pucao majci u glavu. Majka je preživjela, otac je umro poslije toga. Majku sam izgubila kada sam imala 16 godina, pokosio je rak. Na sreću ili na žalost, ja nisam imala tu obavezu da roditeljima objašnjavam šta sam i ko sam", kaže Saška, ali dodaje da uprkos tome rodbina je nije prihvatila takvu kakva jeste.


Kaže da ima starijeg brata i sestru, koji nisu željeli da se brinu o njoj, pa je nakon gubitka majke pripala hraniteljskoj porodici na čuvanje.

 
"Bila sam u više hraniteljskih porodica. Tamo sam doživljavala psihička zlostavljanja. Ništa lijepo me ne vezuje za djetinjstvo i Vlasotince", dodaje ona.

 
Trbuhom za kruhom

 
Punoljetna i nakon završetka škole, Saška je riješila da preuzme svoj život u svoje ruke.

 
"Ja sam u Hrvatsku otišla da se bavim najstarijim zanatom. Kao strani državljanin nisam odmah mogla da otvorim neku fimu i poslujem. Bilo je potrebno oko 40.000 eura da bi se pokrenula firma. Morala sam da zaradim novac, to je bilo teško jer čim bi me ugledali, poslodvaci bi me gledali kao vanzemaljca", prisjeća se ona svojih prvih godina u Hrvatskoj, kao i borbe za pristojnu zaradu.


Na prostituciju se opredijelila, jer je kako kaže “muka natjerala”

 
"Jače komanduju, starije koleginice brane da dođemo do izražaja. Bavila sam se prostitucijom, modelingom, glumom. Prostitucija je bila moranje i prisiljavanje kako bih mogla da zaradim novac", kaže Saška, dodajući da danas u njenoj dokumentaciji stoji ženska fotografija, staro ime – Saša Đokić, i muški pol.

 
Kako objašnjava, to dosta zbunjuje poslodavce i sve one koji imaju uvid u njena dokumenta, a ne znaju njenu životnu priču.


Hapšenje, zatvor, silovanje

 

Saška kaže da je u Hrvatskoj proživjela pakao. Kada je mislila da je stvorila novi život, sve joj se jedne večeri srušilo kao kula od karata. Od tada, kaže, nizali su se samo tragični događaji u njenom životu.

 
"Jedne večeri, pošto sam imala salon za masažu, primila sam jednog klijenta. Dok sam bila u kupatilu, dečko moje cimerke je nasrnuo na njega. Zvala sam policiju, hitnu pomoć. Nas dvoje su priveli zbog razbojništva", prisjeća se Saška kobne večeri kada je završila u hrvatskom zatvoru.

 
Kaže da je u pritvoru bila mjesec i po dana, dodajući da je tamo doživjela, kako kaže, “užas i pakao”.

 
"Privedena sam oko šest sati ujutru. Privedena sam sva sređena, odtišla sam na saslušanje, odveli su me, nisu primili moju dokumentaciju, na nekim sudovima su me okarakterisali kao ženu, na nekim kao muškarca i to je bilo katastrofa. Bila sam u ćeliji sa zatvorenicima koji su tamo zbog mnogo jačih djela", prisjeća se ona prve zatvorske noći, dodajući da bi bila još prve noći pretučena da nije bilo jednog zatvorenika koji je zaštitio.

   
Međutim, Saška kaže da u zatvoru je tek slijedio pakao, pored fizičkih nasrtaja na nju, batinjana, ona je i silovana.

 
"Ja sam trebala da budem na ženskom odjeljenju. Poslije 15 dana sam prebačena u samicu. Stavili su me da šetam, gdje sam u slikonima šetala sa muškarcima. Zatvorenici su me lupali po zadnjici, prijetili su mi silovanjem", prisjeća se ona, ističući da je više puta apelovala na upravnika zatvora da je zaštiti.

 
"Ne znam ko me je silovao. Ušao je sa fantomkom. Ja sam bila pod terapijom, jer pijem dosta hormona i antidepresive. Ušao je oko tri ujutru, i to je jedino čega se sjećam. Postoje kamere, zna se ko i kada dežura. Zna se ko je krivac, ali vjerujem da ga štite", rekla je ona, dodavši da ništa ne može jer je protjerana iz Hrvatske, pošto joj je istekla radna dozvola.


"Protjerana sam sa jednom kesom. Ovdje nemam nikoga, jedva sam se snašla da živim. U Hrvatskoj imam prijatelje, stvorila sam svoj život, stekla sam novu porodicu",  rekla je ona, naglašavajući da sada živi u Novom Sadu i dalje se bavi prostitucijom.

 
"I dalje se bavim prostitucijom, to je jedini način da bih ja opstala i preživjela. Ne interesuje me šta ko misli, preko glave mi je svega", dodala je.

 

 

(Kurir/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI