Stižu nova lica

Karleuša nema tih para: Saša Popović odgovorio na Jelenine prozivke, a onda otkrio tajne nove sezone Zvezda Granda

Showbizz 26.06.19, 11:23h

Karleuša nema tih para: Saša Popović odgovorio na Jelenine prozivke, a onda otkrio tajne nove sezone Zvezda Granda
Direktor "Granda" je otkrio i to ko će se sljedeće sezone naći u čuvenim stolicama

 

Saša Popović napokon je odgovorio Jeleni Karleuša, koja je rekla da će postati direktor Granda.

 

"Nema ona tih para! To se nikad neće desiti. Uostalom, 'Grand' je prodat englesko-američkoj kompaniji, tako da nema šanse da ga kupi. Imponuje mi kad je neko zainteresovan za našu firmu, znači da nešto vrijedi", priznao je on.

 

Marija Šerifović je najavila da će napustiti žiri kad zatrudni, a Saša je otkrio da li će je pustiti.

 

"Ostaće sigurno u žiriju. Kada bi došla i rekla mi: 'Sale, zatrudnila sam', naravno da bih je pustio, ali ona i trudna može da sjedi u žiriju bez ikakvog problema. Ne sekiram se ja za nju", objasnio je direktor, pa se osvrnuo na odnose sa žirijem.

 

"Volim kada me nerviraju. To znači da je dobra emisija i da se dešava neka akcija, a to donosi dobru gledanost. Na burne svađe Viki i Jelene sam već navikao. Moram da priznam da me je najviše iznenadila Marija, koja se u jednoj emisiji toliko iznervirala zbog ostalih glasova žirija da je u jednom trenutku bacila stolicu. Rekao sam joj poslije emisije da mi ne pravi haos u studiju, a ona će meni: "Kad poludim i kad mi dođe žuta minuta, moram da se izduvam", ispričao je Popović.

 

Direktor "Granda" je otkrio i to ko će se sljedeće sezone naći u čuvenim stolicama.

 

"Sljedeće sezone imaćemo 15 velikih imena, koje će biti u prilici da budu mentori. Oni će, za razliku od glavnog žirija, moći da vide kandidate na sceni. Volio bih da među tim mentorima budu Severina Kojić, Aleksandra Prijović, Jelena Rozga... Vjerujte mi, neko od njih će sigurno doći u "Grand", saopštio je Saša.

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI