Foto/ Slavni rocker odmara u Hrvatskoj

Još jedna svjetska zvijezda ljetuje na Jadranu: Popularni pjevač megajahtu usidrio ispred Dubrovnika!

Showbizz 25.06.19, 10:03h

Još jedna svjetska zvijezda ljetuje na Jadranu: Popularni pjevač megajahtu usidrio ispred Dubrovnika!
Ovo je drugi put da slavni muzičar boravi u dubrovačkim krajevima, prvi je put došao 2011. godine, kada je ostao očaran svim ljepotama i ponudom Dubrovnika, što je i bio jedan od razloga da dođe ponovno

 

Svjetski poznat rocker Jon Bon Jovi jučer je stigao u dubrovačke krajeve i svojom 60-metarskom jahtom Rarity usidrio se u moru nedaleko od Cavtata.

 

Ovo je drugi put da slavni muzičar boravi u dubrovačkim krajevima, prvi je put došao 2011. godine, kada je ostao očaran svim ljepotama i ponudom Dubrovnika, što je i bio jedan od razloga da dođe ponovno.

 

john-bon-jovi

 

Jon Bon Jovi doputovao je, kako doznajemo sa svojom suprugom Dorotheom Hurley (56) i najmlađim sinom Romeom (15), kojima jako odgovara mir i tišina dubrovačkog kraja i u kojima ovdje mogu bezbrižno uživati u obiteljskoj idili, piše Slobodna Dalmacija.

 

Nakon što se usidrio, u opuštenoj je atmosferi prošetao Cavtatom, a s obzirom na to da njegov dolazak ipak nije mogao proći nezapaženo, moglo ga se vidjeti kako se fotografira s obožavateljima i dijeli im autograme.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI