Letjeće perje

Za žiri izdvojeno vrtoglavih milion eura: Najveće zvijezde Balkana u narednoj sezoni 'Zvezda Granda', a njihova imena su...

Showbizz 23.06.19, 19:36h

Za žiri izdvojeno vrtoglavih milion eura: Najveće zvijezde Balkana u narednoj sezoni 'Zvezda Granda', a njihova imena su...
Saša Popović ima i ideju da napravi nadmetanje između postojećeg tima u kom su JK, Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac, Đorđe David, Marija Šerifović i novog, koji bi činili pjevači sa prostora bivše Jugoslavije

 

Saša Popović je navodno za honorare za novi žiri izdvojio čak 1.000.000 eura, a jedna od novih članova žirija biće Aleksandra Prijović, piše Kurir.

 

Svima je već poznato da Jelena Karleuša i Aleksandra nisu u dobrim odnosima, od kada ju je "diva" nazvala "seljančicom".

 

"Odlučio je da digne gledanost, pa je u žiri pozvao snajku svoje prijateljice i gazdarice "Granda" Lepe Brene. Aleksandra je to objeručke prihvatila", otkriva izvor i dodaje da direktor "Granda" očekuje da će između Karleuše i Prijovićke letjeti perje pred kamerama:

 

"Biće interesantno kad se nađu jedna pored druge i počnu da se prepucavaju! Njih dvije su u lošim odnosima otkad je Prija na Instagramu postavila fotku sa Cecom. JK, koja godinama otvoreno ratuje sa Ražnatovićevom, odmah ih je žestoko izvrijeđala."


Saša Popović ima i ideju da napravi nadmetanje između postojećeg tima u kom su JK, Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac, Đorđe David, Marija Šerifović i novog, koji bi činili pjevači sa prostora bivše Jugoslavije.

 

"U sudijskoj stolici sjediće Severina Kojić, za koju je JK govorila da je "jadnica koja loše p*ši"! Saša uveliko pregovara i sa još jednom hrvatskom zvijezdom Jelenom Rozgom, za koju se nada da će ovih dana potpisati ugovor. Ekipi bi trebalo da se pridruži i novopečena Karleušina drugarica Dara Bubamara. Jelena je insistirala da Popović pozove Daru jer želi da ima nekog u svom timu kad krene frka sa Prijom i Seve", ističe sagovornik.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI