Zbog svađe, vike, vriske i nepristojnog ponašanja

U RS kažnjavaju psovanje Dodika i popa: Policija protiv tri člana 'Pravde za Davida' podnijela izvještaj

Hronika 20.06.19, 11:36h

U RS kažnjavaju psovanje Dodika i popa: Policija protiv tri člana 'Pravde za Davida' podnijela izvještaj
Prema riječima Milana B. iz Banjaluke, nakon Perduva, stolu je prišla i Violeta Mihajlović iz Banjaluke, takođe član grupe "Pravda za Davida" koja je upitala Milana "šta se ti cerekaš, šta lajkuješ", te opsovala Milorada Dodika i, kako je rekla, njegovog popa

 

Lica čiji su inicijali O.P, V.M. i M.N. počinili su prekršaj svađa, vika, vriska i nepristojno ponašanje i protiv njih će biti podnesen izvještaj nadležnom sudu u Banjaluci, saopšteno je iz banjalučke Policijske uprave.

 

U saopštenju se navodi da su policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, tokom preduzimanja mjera i radnji iz svoje nadležnosti, postupili po prijavi da je u ugostiteljskom objektu u Srpskoj ulici došlo do narušavanja javnog reda i mira.

 

"Preduzetim aktivnostima utvrđeno je da su lica O.P, V.M. i M.N. počinili prekršaj 'Svađa, vika, vriska i nepristojno ponašanje', te protiv njih slijedi podnošenje izvještaja nadležnom sudu o počinjenom prekršaju", ističe se u saopštenju.

 

Srna nezvanično saznaje da je riječ o Ozrenu Perduvu, Marku Nikoliću i Violeti Mihajlović.

 

Svjedok događaja ispričao je Srni da je sinoć oko 20.00 časova Milanu B. iz Banjaluke, dok je sjedio za stolom u ugostiteljskom objektu u Srpskoj ulici, prišao član grupe "Pravda za Davida" Ozren Perduv i rekao mu "Šta gledaš, lopovska bagro, je li vam drago što ne prljamo dvorište".

 

Prema njegovim riječima, nakon Perduva, stolu je prišla i Violeta Mihajlović iz Banjaluke, takođe član grupe "Pravda za Davida" koja je upitala Milana "šta se ti cerekaš, šta lajkuješ", te opsovala Milorada Dodika i, kako je rekla, njegovog popa.

 

Izvor Srne rekao je da je u međuvremenu u lokal ušao i Marko Nikolić koji je prišao stolu i pljunuo na sto i čašu piva, koja se nalazila ispred Milana B, nakon čega su sve troje napustili ugostiteljski objekat.

 

(DEPO PORTAL BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI