Folkerka u ispovijesti o višegodišnjem maltretiranju

Bivši momak pretukao pjevačicu i učesnicu 'Farme', Sanela tvrdi: Vukao me je po podu i udarao glavom o vrata!

Showbizz 18.06.19, 20:33h

Bivši momak pretukao pjevačicu i učesnicu 'Farme', Sanela tvrdi: Vukao me je po podu i udarao glavom o vrata!
Sanela Vujnović tvrdi da joj je Miloš Stojković Stojke iz Resnika u Srbiji iz ljubomore nanio teže tjelesne povrede, te da je tokom veze više puta dobijala batine

Pjevačica i bivša učesnica Farme Sanela Vujnović tvrdi da je doživjela fizičko nasilje od bivšeg dečka i muzičara Miloša Stojkovića Stojketa iz Resnika, kada ju je brutalno prebio i nanio joj teške tjelesne povrede, piše Kurir

 

Folkerku je momak tokom dvije godine veze više puta maltetirao i tukao, preko čega je ona svaki put prešla jer je bila zaljubljena, a i umio je, kako kaže, dobro da je izmanipuliše. Sanela ga je posljednji put prijavila policiji i on je dobio zabranu prilaska od mjesec dana. Međutim, ona je uplašena za svoj život jer se plaši da će joj ponovo nauditi na mnogo gori način. Upravo zbog toga bila je prinuđena da se obrati Kuriru kako bi policija reagovala.

 

- U početku je sve bilo med i mled, imali smo prelijepu vezu. Nikada nisam mogla da pretpostavim da će se tako završiti. Dečko me je više puta fizički maltretirao i svaki put sam prelazila preko toga jer sam ga voljela, a i umio je da me izmanipuliše. Zajedno smo bili više od dvije godine, a u tom periodu sam ga dvaput prijavila policiji, koja nije reagovala. Pretpostavljam da nije kažnjen jer je svaki put uspio da ispegla kod druga, koji je jedan od inspektora u 29. novembru. Uplašena sam za svoj život i ne znam šta će mi se desiti nakon članka u vašim novinama, ali ovo je jedini način da nadležni organi odreaguju kako bi trebalo - započinje Sanela svoju priču i nastavlja da opisuje incident koji se dogodio prošle srijede.

 

- Kolege su mi javile da nam je u srijedu veče iskrsla jedna svirka koju sam pristala da radim. Kada sam dečku saopštila da moram da se spremim, on je poludio. Rekao mi je da ne pomišljam slučajno da odem, branio mi je da pjevam više od tri puta nedjeljno, bio je ljubomoran. Nudio mi je pare riječima: "Daću ti ja novac što bi večeras uzela, uzmi mojoj djeci iz usta". Kada sam se istuširala, obukla sam helanke, a on mi je sve vrijeme prijetio da će me ostaviti. Rekla sam mu da ću ga prijaviti policiji, on mi je zaprijetio ako to uradim, da ću vidjeti šta će mi se desiti poslije razgovora u stanici i stavio mi je do znanja da nikada nikome nije ostao dužan. Tjerao me je iz kuće u toplesu, pa sam nekako uspjela da obučem brus-halter. Uhvatio me je za kosu, čupao i vukao, a ja sam se branila, da bi mi zatim pocijepao brus. Pošto sam bila asmatičar, uvijek nosim pumpicu. Uhvatilo me je gušenje dok sam bila na podu, dobila sam napad panike, našla položaj na da udahnem vazduh. Zamolila sam ga da mi doda pumpicu, on me je pljunuo u facu, a onda mi je dodao. Šutirao mi je stvari, a onda mene u zadnjicu, desno rame i vrat, a prethodno me je uhvatio za kosu i udario glavom od ulazna vrata. Sve vrijeme sam dozivala pomoć, ali komšije nisu reagovale. Prijavila sam ga policiji, koja je odmah došla. Otišli smo u stanicu u Rakovici na razgovor gdje me tamo pljunuo u facu. Došla je hitna pomoć da me pregleda, a sutradan sam otišla po uputstvu inspektorke u Zemunsku bolnicu. Imala sam modrice na rukama i stavljena mi je kragna oko vrata jer mi je povrijeđena kičma. Od svih njegovih napada imam ozbiljne posljedice, kosa mi opada, imam pečate na glavi - kaže pjevačica.

 

Sanela ističe da je bivšeg dečka i početkom marta prijavila policiji za nasilje, gdje je takođe samo dobio zabranu prilaska od mjesec dana.

 

- Bili smo sa prijateljima na večeri i bilo je sve savršeno. Kad mi je stigla poruka od bivšeg dečka da mi čestita za pjesmu i spot, ja nisam odgovorila. On je to vidio i napravio mi je na putu do moje kuće haos. U vožnji me je tukao po glavi i vratu, ja sam se toliko branila da sam nogom slomila šoferku i pokušala da iskočim iz kola u brzini. Tri dana nisam mogla da pomjerim glavu i tada sam odlučila da ga prijavim policiji - kaže folkerka i otkriva još nekoliko situacija u kojima je dobila batine od Miloša.

 

- Jednom me je maltretirao na mojoj svirci, da sam na kraju pobjegla. Izašao je za mnom, udarao me kesama po leđima, rukama. Bježala sam po keju, on me jurio, da bi me na kraju pokupile dvije nepoznate djevojke i odvezle kući. Imala sam ozbiljne povrede. Majka i ja smo strepile da će napraviti haos jer je rekao da će napraviti haos svaki put. Njegov otac me je uvijek branio i bio mi podrška, ali ni čovjek ne zna šta će s njim. Miloš je na moju majku jednom digao ruku, ali nije je udario, već je pljunuo. Ne znam šta da radim, ali mora da se zaustavi. Svaki put sam prelazila preko svega jer sam ga iskreno voljela, ovaj put je kraj - završava Sanela.

 

Sanela ističe da je Miloševa bivša supruga, sa kojom ima dvoje djece, takođe podnijela prijavu protiv njega, pa je povukla zbog viđanja djece.

 

Ostale fotografije pogledajte OVDJE.

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI