sramota na jadranu/ gazda restorana 'pljuje' turiste iz BiH

Stoko bosanska neodgojena, nikad niste vidjeli jadransku lignju! Smeće nekulturno, došli ste kao stado...

Hronika 18.06.19, 13:54h

Stoko bosanska neodgojena, nikad niste vidjeli jadransku lignju! Smeće nekulturno, došli ste kao stado...
Nezadovoljne lošom uslugom, razočarane gošće napisale su recenziju na Google servisu i dale lošu ocjenu restoranu prvenstveno zbog loše usluge... Kad vlasnik opali paljbu na račun Bosanaca i Hercegovaca!

 

Bliži se ljeto i odlasci na more, svi se žele okupati, a naši ljudi i dalje, uprkos visokim cijenama, preferiraju Jadran i ljetovanje kod komšija Hrvata.

 

No ljetovanje ne mora uvijek biti sinonim za odmor i ugodu, pa se tako redakciji DEPO portala obratio čitatelj koji je javno želio podijeliti iskustvo koje je doživio prije nekoliko dana na Jadranu.

 

Kako je ispričao, sa svojom suprugom i još dva bračna para sa kojima su ljetovali u Mimicama, malom mjestu pored Omiša, odlučili su otići na ručak u restoran 'Val' za koji se zna da je nešto skuplji, ali je i "na glasu". No ono što su tamo doživjeli, blago rečeno, bilo je izuzetno neugodno iskustvo. 

 

Nakon što su dugo čekali da ih konobar posluži, on se konačno pojavio, ali je bio izrazito neljubazan pa su tako i naručenu hranu čekali jako dugo.

 

Nezadovoljne lošom uslugom, razočarane gošće napisale su recenziju na Google servisu i dale lošu ocjenu restoranu prvenstveno zbog loše usluge... Kad vlasnik opali paljbu na račun Bosanaca i Hercegovaca!

 

Iznervirani, a očito i vrlo neljubazni vlasnik restorana iznapadao je gošće verbalno, poručujući gostima iz BiH da su "neodgojena stoka bosanska", da naručuju "jela za koja nikad čuli nisu", da u restoran dolaze "kao stado", da su "smeće bosansko nekulturno" koje "zviždi za konobarima"...    Nakon izvjesnog vremena ovaj rječiti hairlija je pobrisao svoje komentare, međutim naš čitatelj uspio je sačuvati nekoliko njih...

 

 

restoran-val-1

restoran-val-2

 

Toliko o gostoprimstvu... No naš čitatelj i njegovi prijatelji nisu jedini koji su se požalili na usluge ovog restorana. Na ovom servisu mogu se naći brojni drugi komentari ogorčenog vlasnika restorana koji ne samo da vrijeđa, već, budimo iskreni, i sije govor mržnje...

 

restoran-val-3

 

restoran-val-4

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 

BLIN
KOMENTARI