Navodno insistirao na tome da redovno konzumiraju brak

'Bacio bi njen veš na pod i poprskao ga': Isplivali gnusni detalji iz braka Michaela Jacksona i Lise Marie Presley

Showbizz 17.06.19, 14:20h

 'Bacio bi njen veš na pod i poprskao ga': Isplivali gnusni detalji iz braka Michaela Jacksona i Lise Marie Presley
Lisa Marie i Michael su bili u braku od 1994. do 1996. godine. Njihovu vezu niko nije shvatao ozbiljno, misleći da se radi o pokušaju da se spasi ugled pjevača koji je tada bio optužen za pedofiliju

 

Michael Jackson je bio u braku sa Lisom Marie Presley od 1994. do 1996. godine i uvijek je insistirao na tome da redovno konzumiraju brak. Sada je isplivao gnusan detalj koji otkriva da je sve bila laž.

 

Kako navodi bivša radnica na ranču Michael Jacksona, kralj popa je prskao parfem na donji veš Lise Marie kako bi stvorio privid da njih dvoje konzumiraju brak.

 

Lisa Marie je Michaela podržala u periodu kada su optužbe o seksualnom zlostavljanju bile najglasnije. Mnogi su govorili da je njihov brak bio samo marketinški trik, a Jackson se posebnim metodama služio kako bi zavarao trag.

 

Sandy Domz, žena koja je radila u administraciji na Jacksonovom ranču "Neverland", sada se oglasila u CBS-ovom dokumentarcu "Inside Edition" i rekla da Michael i Lisa Marie nikada nisu bili intimni.

 

- Michael bi uzeo njen veš i bacio ga na pod. Prethodno bi ga naprskao parfemom da bi izgledalo kao da je Lisa Marie bila u sobi i da su vodili ljubav. Ali koliko ja znam, ona nikada nije bila tamo. Uvijek je spavala u gostinjskoj sobi - rekla je Sendi.

 

Podsjetimo, Lisa Marie i Michael su bili u braku od 1994. do 1996. godine. Njihovu vezu niko nije shvatao ozbiljno, misleći da se radi o pokušaju da se spasi ugled pjevača koji je tada bio optužen za pedofiliju.

 

Lisa je, međutim, tvrdila da je "to u svakom pogledu bio jedan normalan brak", ali da drugima tako nije izgledao zbog Michaelovog ponašanja.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI