Tragedija koja je potresla region

Potresno pismo kćeri vozača kamiona koji je usmrtio dvije djevojčice: Oprostite mom tati, molim vas!

Hronika 10.06.19, 11:38h

Potresno pismo kćeri vozača kamiona koji je usmrtio dvije djevojčice: Oprostite mom tati, molim vas!
Molim medije da imaju razumijevanja i za nas jer nije lako biti kući i čitati riječi osude i prezira, piše u pismu

 

Dvije preminule djevojčice od 14 godina. Shrvane obitelji u Erdutu. Jedna žena u teškom stanju, koju su reanimirali na licu mjesta. Strašne su to posljedice teške prometne nesreće u petak.

 

Kamion se brzinom od 90 na sat zaletio na odmorište Sjever kod Novske. Vozio je 59-godišnji Ivo Filipović i njegova obitelj također je u potpunom šoku. Kontaktirali su 24sata.hr kako bi obiteljima poginulih djevojčica javno izrazili sućut.

 

“Poštovani, moje ime je Ivana Filipović i kći sam vozača koji je skrivio prometnu nesreću kod Novske. Na ovaj način želim izraziti sućut obiteljima nastradale djece u ime mog oca, majke, sestre i cijele naše obitelji“, stoji u pismu.

 

pismo-kceri-vozaca

 

“Neizmjerno nam je žao što se desila ovakva tragedija i ne možemo pronaći prave riječi utjehe kojima se može opisati ta bol. Molim medije da imaju razumijevanja i za nas jer nije lako biti kući i čitati riječi osude i prezira”, piše u pismu kći vozača kamiona i nastavlja:

 

“Moram dodati i to da je moj tata jedan uzoran otac koji je s kamionom godinama prelazio milijune kilometara da bi prehranio našu obitelj, školovao mene i sestru, bez ijedne nezgode. Ne znam što mu je bilo, ali sigurno znam da tako nešto ne bi učinio namjerno. Još jednom, najiskrenija sućut obiteljima djevojčica i molimo za ozdravljenje još dvije mlade djevojke...” U potpisu, Ivana Filipović.

 

Neizmjerna je tuga u Erdutu, gdje bi u ponedjeljak trebala stići tijela dviju poginulih djevojčica.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI