Buran ljubavni život bh. tenisera

Damir Džumhur u vezi sa poznatom blogericom: S bh. teniserom varala bogatog momka, a onda je on saznao za to...

Sport 04.06.19, 12:47h

Damir Džumhur u vezi sa poznatom blogericom: S bh. teniserom varala bogatog momka, a onda je on saznao za to...
Podsjećamo, Damira su nedavno povezivali i s poznatom bh. pjevačicom Rialdom, koja je potvrdila da su bili u vezi, koja se, ako je suditi po pisanju regionalnih medija, nedavno i okončala

 

Kako prenose regionali mediji, najuspješniji bh. teniser, Damir Džumhur, u vezi je s poznatom srbijanskom blogericom Zoranom Jovanović. Naime, ona je prvobitno bila u vezi sa sinom hrvatskog tajkuna Marijana Šarića, Mateom, ali se njihova veza, navodno, završila nakon što ga je Zorana prevarila sa Džumhurom, piše Azra

 

– Zorana i Mateo su neko vrijeme bili prijatelji, a kada su se između njih pojavile varnice, ona je u isto vrijeme počela priču i sa Damirom. Ipak, prvih nekoliko sedmica je bila okrenuta Mateu i svaki slobodan trenutak su bili zajedno. No, Damir nije odustajao, a ona je shvatila da njih dvojica ni na koji način nisu povezani i dogovorila se da ode na večeru s teniserom – rekao je izvor blizak blogerici za srbijanske medije. 

 

zorana-jovanovic-zorannah

 

On je objasnio da je Zorana, zapravo, bila u vezi s obojicom. 

 

– Dan ili dva nakon što se vratila iz Zagreba je izašla sa Damirom. Našli su se u restoranu i sate proveli zajedno. Zorana mu je objasnila da ima nekoga, ali njemu to nije smetalo. Budući da je bila uvjerena da se za njenu vezu ne može saznati, previše se opustila, što je Džumhur iskoristio i potrudio se da “tajna” veza ispliva i dođe do Matea – navodi izvor.

 

Podsjećamo, Damira su nedavno povezivali i s poznatom bh. pjevačicom Rialdom, koja je potvrdila da su bili u vezi,  koja se, ako je suditi po pisanju regionalnih medija, nedavno i okončala. 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI